EA Sports zóna a PlayStation HOME-ban

Tavasszal startol a HOME bétájában az EA Sports új, meglehetősen impozánsnak ható új zónája.

EA Sports zóna a PlayStation HOME-ban

Jó hírrel szolgálhatunk a PlayStation 3 tulajdonosoknak, ugyanis a Vegas-i Consumer Electronics Show-n az EA Sports bejelentette, hogy belép a Sony üdvöskéjének, a HOME-nak a rendszerébe, és saját zónát alakít ki benne, amely tavasszal fog megnyílni a látogatók előtt.

Az EA Sports komplexumot úgy alakították ki, hogy helye legyen benne mind az alkalmi, mind a hardcore játékosoknak. Természetesen tartalmazni fog néhány exkluzív multiplayer játékot (a video alapján mindenképpen számíthatunk pókerre, egy egyszerű autós játékra, és talán golf órákat is vehetünk), emellett pedig napi, heti és összesített eredmény listákat is az összes támogatott EA Sports játékhoz. A nagy tereken megnézhetjük a legfrissebb szoftver bemutatókat/videókat, és összefuthatunk barátainkkal, akikkel akár indíthatunk is azonnal egy focimeccset, ha úgy tartja kedvünk.

Nem az EA Sports az első, aki saját teret készít a HOME világában, de minden kétséget kizáróan ők készítik az eddig bejelentettek közül a legnagyobb zónát (a Far Cry 2, Uncharted, MotorStorm, stb. területek sokkal kisebbek), ráadásul az EA nyilatkozatai szerint már tervbe vannak véve új helyek is (végül is van néhány fontos sorozat a tarsolyukban, van miből válogatni).

Bár a Sony szerint is túl hamar jelentették be a HOME-ot, és azért volt aki csalódott a béta viszonylag kevés tartalmában, úgy néz ki hogy lassan, de biztosan beindul a virtuális világ szereke.

             

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward