E3: Mass Effect: Andromeda infók

Megtudtunk néhány apróságot a bemutatott előzetessel kapcsolatban. Például azt, hogy a készítők terve szerint a játék így fog majd kinézni.

E3: Mass Effect: Andromeda infók

Az Electronic Arts E3-as sajtókonferenciáján láthattuk először mozgásban az új Mass Effect-játékot, így Aryn Flynn, a BioWare Edmonton vezetője jónak látta, ha ezzel kapcsolatban közöl velünk néhány apróságot.

Egyrészt újra megerősítette, hogy az eredeti Mass Effect-trilógia története lezárult az előző generációs játékokkal, azokhoz már nem térnek vissza. Az új Mass Effect, ahogy az a címéből is kiderül, az Androméda galaxisba kalauzol el minket, ami messzebb nem is lehetne az eredeti trilógia helyszínétől, ráadásul időben is jóval később veszik kezdetüket az események.

Ami a karakterünket illeti, az előzetesben látható jóember nem a játék főszereplője, azt viszont megerősítette Flynn, hogy férfit és nőt is indíthatunk, azonban csak az emberi fajból. Ezúttal is lesz azonban egy terebélyes csapatunk mindenféle fajból, akikkel beszélgethetünk, tanulhatunk tőlük, és persze romantikus kapcsolatot alakíthatunk ki velük. De nem menjünk el említés nélkül a teljesen új Makót mellett sem!

Szintén megerősítette, hogy a játék a legújabb Frostbite motorra épül, és a bemutatott előzetes ugyan nem játékmenet, viszont az engine segítségével készítették, és ilyen szintű látványvilágot céloznak meg a végleges termékkel - ennek megfelelően természetesen csak az új konzolokra és PC-re jelenik majd meg.

A Mass Effect: Andromeda érkezésére egyébként a 2016-os ünnepi szezonban kell számítani.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward