E3: Magic Duels: Origins trailer érkezett

Az ingyenesen játszható program készítői külön hangsúlyt helyeztek a kártyajátékkal még csak ismerkedők kiokosítására.

E3: Magic Duels: Origins trailer érkezett

Gameplay trailer érkezett a Magic Duels: Originshez. A Wizards által idén márciusban bejelentett játék alapjaiban szakít majd az elődjei által kikövezett úttal és free-to-play címként fog megjelenni.

Az egyszerűsített és javított, a felhasználókat tanácsokkal segítő pakliépítő rendszeren és a különféle egy, illetve többjátékos módokon kívül az is újdonság lesz, hogy a július tizenhetedikén a boltok polcaira kerülő Magic Origins lapjaival is megpróbálhatjuk majd kivívni benne a diadalt. Ráadásul minden héten másféle speciális kihívással tehetjük majd próbára a képességeinket.

A készítők az elmondásuk szerint komoly hangsúlyt helyeztek arra a munkálatok során, hogy a program az abszolút kezdőknek is kedvet csináljon a Magichez, ezért egy kiterjedt és részletes oktatómód keretein belül mindenki elsajátíthatja majd a Magic különféle trükkjeit. Éppen ezért azok is bátran kipróbálhatják majd, akik korábban soha nem játszottak a Richard Garfield által kitalált játékkal. A kártyákhoz hasonlóan ebben a hónapban debütáló digitális változat PC-n PS4-en Xbox One-on és iPaden lesz majd futtatható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward