E3 Lego Dimensions - Gandalf és Batmobil

A szeptemberben érkező játékban csak a fantáziánk szab majd határt a kalandoknak.

E3 Lego Dimensions - Gandalf és Batmobil

Új videó látott napvilágot az Európában idén szeptember 29-én debütáló Lego Dimensionsről. A Traveller's Tales által készített, leginkább a Skylanders-hez és a Disney Infinityhez hasonlítható akció-platformerekben egy Lord Vortechnek nevezett, egyik Lego világból a másikba ugráló gonosztevőt kell majd elkapnunk az egyes dimenziók hőseit irányítva.

A játékhoz már most nem kevesebb, mint harminckét kiegészítő van bejelentve, amik három főbb kategóriára oszthatóak. A Level Packekhez egy új pálya, egy új karakter és egy speciális járgány jár majd. A Team Packek esetében nem jár majd pálya, csak az irányítható figurák és kipróbálható járművek számát növelhetjük majd. A Fun Packek pedig egy új hőssel és egy kifejezetten hozzá tartozó kocsival, terepjátóval vagy egyéb szállítóeszközzel fogják bővíteni a lehetőségeink tárházát.

Így ha mindig is arra vágytunk, hogy Homer Simpsonnal vezessük a TARDIST, vagy éppen Legolas bőrébe bújva nyomjuk padlóig a Scooby Doo-ból ismert Mystery Machine gázpedálját, akkor ezt a játékot egyértelműen nekünk készítették. Elég lesz csak felpakolnunk az adott figurát és járművet a Lego Dimensionshöz adott speciális asztalra és indulhat is a móka!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward