E3: Jön az új Hitman, kaptunk róla infókat is

Nem reboot lesz, de azért mégis az egyszerűen Hitman néven futó új rész.

E3: Jön az új Hitman, kaptunk róla infókat is

Ahogy a Sony E3-as konferenciáján a rövidke kedvcsinálóból megtudtuk, készül az új Hitman játék, aminek a címe egyszerűen csak Hitman. A készítők azonban leszögezték, hogy a név egyszerűsödése nem annak tudható be, hogy rebootolnák a sorozatot, hanem egyszerűen csak vissza akarnak térni ahhoz, ami ezeket a játékokat naggyá tette, és meg szeretnék teremteni az alapot a jövőbeli Hitman-játékokhoz.

Továbbá a fejlesztők szerint a 47-es ügynök most lesz ereje teljében. Tapasztalt, okos, mindennel felfegyverzett bérgyilkos lesz, így az egyszerű, de ütős Hitman név erre is utal. A játék alapjai továbbra sem változtak. Még mindig az International Contract Agencynek dolgozunk, és még mindig a gazemberek krémjére vadászunk, régi segítőnk, Diana Burnwood közreműködésével.

Ami azonban változik, hogy minden egyes helyszín egy igazi, élő sandbox környezetet ígér. A hivatalos sajtóközlemény szerint minden NPC-nek saját neve és személyisége lesz, és minden egyes szoba számít. A területen belül már csak a mi kreativitásunkon múlik, hogy miként közelítjük meg a feladatot, és hogyan oldjuk meg a küldetést. Választhatunk agresszív és látványos behatolást, vagy okosan kivitelezett bujkálást. Maguk a helyszínek jóval nagyobbak és kidolgozottabbak lesznek, mint korábban, ahol a játékos azt tesz, amit akar - nem lesznek ellenőrzőpontok sem, bármikor menthetünk. Visszatér a Contracts mód is, amiről egyelőre nem beszéltek bővebben a készítők, azonban az új helyszíneken jóval izgalmasabbnak tűnik majd ez is.

Ami érdekes, hogy a Hitman először csak digitálisan fog megjelenni, és magát a játékot is egyfajta platformként kezelik a fejlesztők. Maga az alapjáték idén december 8-án jelenik meg, azonban 2016 során folyamatosan kapjuk majd az új helyszíneket és küldetéseket. Az ígéretek szerint a végére ebből egy olyan történet áll majd össze, ami összekapcsolja a Hitman teljes történeti síkját.

A digitális terjesztés és az online platformként kezelés lehetővé teszi, hogy azonnali, csak bizonyos ideig élő megbízásokat adjanak a játékosoknak. Megjelenhet például 48 órán keresztül egy új célpont, amit egyszer próbálhatsz megölni, és ha nem sikerül, akkor annyi.

A fejlesztők ígérete szerint az eredeti 60 dolláros árért cserébe kapjuk majd meg az érkező kiegészítőket (de azért nekünk van egy olyan sejtésünk, hogy nem mindet), de ennél is fontosabb, hogy a játékosok visszajelzései alapján fejlesztik majd és bővítik a játékot. A Hitman tehát némileg olyan lesz, mint egy early access-játék, csak éppen az alap már teljesen készen lesz a megjelenésre, nem egy bugos, alfa verziójú anyagba kell bevásárolnunk magunkat.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward