E3: Akcióban a Star Wars: Battlefront

Az E3 alatt eddig két új előzetest kaptunk, de érkeztek friss képek is a játékból. Egyre jobban fest a Battlefront!

E3: Akcióban a Star Wars: Battlefront

Az E3-nak köszönhetően alaposan el vagyunk látva anyagokból a Star Wars: Battlefront kapcsán. Néhány perc és kikerül az EA konferencia összefoglalónk, de addig is hogy ne kelljen tovább várnotok, itt a lényeg. A konferencián láthattunk egy 5 perces játékmenet-felvételt a többjátékos módból, mely a legendás csatát elevenítette fel a Hoth bolygón. A video ugyan láthatóan megrendezett, azonban így is remekül megmutatja a játék lehetőségeit, hiszen van benne egy rakás földi harc, járművezetés, repülés, és persze a lázadók leterítik a birodalmi lépegetőket. A végén még egy kis ízelítőt kapunk abból is, milyen érzés az, amikor Darth Vader és Luke megérkezik a pályára. Hogy mekkora öröm lesz egy hosszú séta után fél másodperc alatt meghalni Vader erőlökésétől, az mondjuk kérdéses, de az biztos, hogy látványos.

Ezt követően a Sony konferenciáján mutattak be eg yjátékmenet-felvételt a Missions módból, ami tulajdonképpen a klasszikus kampány helyett érkezik. Úgy tűnik, hogy a pályán különböző feladatokat kell teljesítenünk, pontokat biztosítanunk, miközben folyamatosan érkeznek az ellenfelek újabb és újabb hullámai.

Azt meg kell hagyni, hogy a Frostbite motor új verziója remekül muzsikál, és a Battlefrontnak láthatóan jót tett, hogy végre elhagyta az előző generációs konzolokat. A fotogammetriával rögzített terep itt, a Tatooine bolygón végre megmutatja erősségét, a pálya eszméletlenül néz ki, de nem panaszkodhatunk a modellekre és az effektusokra sem.

Végül pedig érkeztek új képek is:

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward