Dupla kijelzőre optimalizált böngészőt az LG

A Naver böngészőjét használta fel az LG, hogy népszerűsítse a csúcsmodelljeit.

Dupla kijelzőre optimalizált böngészőt az LG

Az LG külső segítséggel, a Naverrel közösen egy olyan böngészőt hozott létre, vagyis fejlesztett tovább Androidra, ami különösen jó felhasználói élményt lesz képes biztosítani olyan készülékeken, amelyek kettő megjelenítővel rendelkeznek, összehajthatóak. Az LG korábban már bemutatott duálkijelzős konstrukciót egy kiegészítővel a V50 ThinQ 5G esetében, és már azon dolgozik, hogy egy újabb hasonló megoldással álljon elő.

A Naver neve felénk talán nem ismert, de Dél-Korea legjelentősebb kereső-motor fejlesztőjéről van szó, aki nagyon sok tapasztalattal rendelkezik a mobilos böngészők frontján. És most az LG-vel közösen a dél-koreai fejlesztők a Whale, vagyis bálna néven futó böngészőjüket magas szinten optimalizálták a dupla kijelzős dizájnhoz. A vállalat tisztában van azzal, hogy az ilyen különleges megoldásokat a szoftveres fejlesztésekkel lehet eladni, ezekkel nyújthat a gyártó jobb felhasználói élményt. És az emberek bizony csak akkor fognak erre rákapni, ha érzik, hogy nekik szükségük van az ilyen unikális élményre.

Galéria megnyitása

A Whale böngésző több szempontból is arra lett kihegyezve, hogy az osztott megjelenítőn minden korábbinál jobb multitasking élményt legyen képes biztosítani. Nem meglepő módon az alapját ennek az alkalmazásnak is a nyílt forráskódú, és sokak által használt Chromium adja, szóval a honlapok megjelenítésével biztosan nem lesz majd gondja. És ennek az egyik legfontosabb jellemzője az lesz, hogy támogatja az omnitasking névre keresztelt lehetőséget, ami azt takarja, hogy egy képernyőn ki lehet emelni több feladatot és a kettő képernyős munkavégzés is nagyon gördülékeny lehet.

A Whale könnyűszerrel felosztható több részre, és így kettő oldalt lehet szimultán böngészni, és a két külön oldal egy-egy saját kijelzőt is kaphat, amik között egyszerűen lehet mozogni. Az is megoldható a frissen optimalizált böngészővel, hogy az online katalógusoknál az egyik képernyőn a tartalom/menü jelenjen meg a könnyű áttekintésért, a másikon pedig már a termékek és azok leírásai. De ennél is sokkal érdekesebb, hogy a Whale keretében lehetőség van még arra is, hogy az egyik képernyőn angolul, a másikon pedig már például magyarul jelenjenek meg az oldalak, így például a hírek. Szóval két különböző nyelven lehetnek olvashatóak a tartalmak egyszerre. (Még akár a nyelvek tanulásában is segíthet ilyenformán az applikáció.)

Az LG Mobile az IFA 2019 kiállításon Berlinben egyebek mellett egy új duálkijelzős felsőkategóriás okostelefonnal is elő fog rukkolni a korábbi információk szerint. A vállalat szeptember 6-án délelőtt 10 órakor fog nagyszabású bemutatót tartani.

Galéria megnyitása

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap