DiCaprio újságírói vihart kavar

Leonardo DiCaprio a szupermodell Bar Refaeli-val érkezett ezen a hétvégén Izraelbe, és ezzel hatalmas  paparazzi-vihart kavart.

DiCaprio újságírói vihart kavar

Leonardo DiCaprio a szupermodell Bar Refaeli-val érkezett ezen a hétvégén Izraelbe, és ezzel hatalmas  paparazzi-vihart kavart.

A harminckét  éves hollywood-i színész és a huszonegy éves Refaeli már egy éve romantikus kapcsolatban áll, izraeli újságok rendszeresen tudósítottak a viszonyukkal kapcsolatos friss értesülésekről.

Szemmel láthatólag azt remélték, hogy észrevétlenül surranhatnak be az országba egy Frankfurtból érkező éjszakai légi járattal vasárnap, de ugyanazzal a repülővel egy csapat izraeli bulvárriporter érkezett, amely írországi sajtóútjáról tért éppen haza. Mire DiCaprio és Refaeli a lány családjának házához siettek, amely Tel Aviv egyik rangos kertvárosi részében található, azt addigra már több tucat újságíró ostromolta.

Guy Pines, egy izraeli szórakoztató hírekből álló műsor házigazdája helikoptert bérelt, hogy arról felügyelje a jelenetet, amelyről elmondta, hogy a világ többi részén bevett paparazzi-műveletnek számít, ám Izralben ez volt az első ilyen „bevetés”.

Refaeli és DiCaprio azonban a házban maradt egészen hétfő reggelig, így az operatőröknek csak igazán homályos felvételekkel sikerült előrukkolniuk amelyeken is csupán a hölgy szülei láthatóak, és az arcok így is nehezen kivehetőek rajta.

DiCaprio-t a Gilbert Grape, valamint az Aviátor filmek főszerepéért Oscar-díjra jelölték. Refaeli pedig a Sports Illustrated magazin legutóbbi példányában pózol fürdőruhában az Aerosmith gitárosa, Steven Tyler társaságában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward