Defect SDK - űrhajóépítés és rombolás

Az egyszemélyes űrhajótól a Halálcsillagig bármit felépíthetünk - és lerombolhatunk

Defect SDK - űrhajóépítés és rombolás

A Three Phase Interactive bejelentette a Defect SDK (Spaceship Design Kit) című játékát, amely arra a koncepcióra épül, hogy a saját magunk által modulokból épített űrhajóval bejárjuk a galaxist és levadásszuk a gyengébb hajókat. Eddig persze ez csak a szokásos űrhajóépítős csatajáték lenne, pedig nem az, a dolog érdekes része ezután következik: ha a mi hajónk lesz a legerősebb, a legénységünk előbb-utóbb elárul minket, és megtartja magának az űrverdát. Ezután olyan hajót kell építenünk, amellyel le tudjuk győzni az előzőt.

A játék több ezer építőelemet tartalmaz, melyekből az egyszemélyes hajótól kezdve egészen a Halálcsillagig bármit felépíthetünk (lehet versenyezni, ki hány hajót ismer fel az előzetesből). Az alkotók azt ajánlják, hogy mivel tudjuk, mi lesz a járgányunk sorsa, nem árt előre hibákat is beleépíteni, hogy ezeket kihasználva később könnyebb legyen leszámolni a lázadó legénységgel (hmm, ez megmagyarázná, miért volt olyan könnyű elpusztítani a Halálcsillagot). Hajó terveinket megoszthatjuk a felhőben, és a keresztplatformos megoldásnak köszönhetően más eszközökről is letölthetjük majd őket.

A játék egyike annak a 12 darabnak, melyet az Ausztrál kormány is támogat mobil platformokat megcélzó kísérleti játékokat segítő programja keretében. A Defect SDK PC-re, Androidra, iOS-re és Macre fog megjelenni 2014-ben. A fejlesztők remélik, hogy hamarosan kiadhatják a PC-s alfa verziót, és azt ajánlják, hogy az érdeklődők iratkozzanak fel levelezési listájukra, ha szeretnének részt venni a tesztelésben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward