DeepCool CPU hűtő címezhető RGB LED világítással

A friss processzorhűtő többféle platformot támogat, és számos újítást vonultat fel elődjéhez képest.

DeepCool CPU hűtő címezhető RGB LED világítással

A DeepCool bemutatta a 2017-ben kiadott GAMMAXX GT RGB processzorhűtő frissített változatát, a GAMMAXX GT aRGB modellt, amely több területen is előrelépést képvisel elődjéhez képest. Ahogy a nevéből is sejthetjük, most már nem hagyományos RGB, hanem címezhető aRGB világítás kapott helyet a fedélzeten, ami igény esetén a többi komponens világításával is szinkronizálható lesz. Ezzel együtt a torony formátumú processzorhűtő felső részén lévő DeepCool logó mögé is tettek világítást, maga a torony viszont ezúttal matt fekete festést kapott.

A hagyományos torony dizájn köré épülő termék négy darab „U” alakú réz hőcső segítségével veszi át a processzor által termelt hőt, méghozzá úgy, hogy a hőcsövek közvetlenül érintkeznek a központi egység „hőelosztó sapkájával” (IHS). A réz hőcsövek most nem kaptak nikkelbevonatot, ahogy az a fotókon is látszik.

Galéria megnyitása

A hűtőtömb elé egy 120 milliméteres ventilátort szereltek, ami nem csak az aRGB világítás tekintetében különbözik az előző generációs megoldástól, hanem fordulatszám terén is, hiszen 1500 helyett 1650 RPM-ig tud felpörögni, viszont a levegőszállítási teljesítménye alacsonyabb, mint a korábbi verzióé – 70 CFM helyett csak 64,5 CFM.

A 129 milliméter széles, 77 milliméter mély és 157,5 milliméter magas processzorhűtő többféle processzorfoglalathoz is használható, így a Socket AM4-es AMD processzorokon kívül az LGA-115x és LGA2066-os Intel termékekhez is használhatjuk. A 676 grammos GAMMAXX GT ARGB rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, várható végfelhasználói árával kapcsolatban azonban egyelőre nincs információ.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap