Decemberben jön a Ubisoft téli extrémsport-játéka

A Steep új trailert is kapott.

Decemberben jön a Ubisoft téli extrémsport-játéka

A Ubisoft a Gamescomon jelentette be, hogy nyílt világú, téli extrémsport-játéka, a Steep december másodikán indul majd útjára.

A normál verzió mellett Gold Editionként is megvehetjük a játékot, ehhez exkluzív kosztüm és season pass is jár. Bármelyik változat előrendelői megkapják a Moonlight Packot, melyben három extra éjszakai kihívás, három éjszakai ruha, minden sporthoz világító felszerelés és a Wingsuit Rocket Flare lapul.

A Steepet eredetileg az E3 keretében jelentették be. A játék helyszíne az Alpok, ahol egy rakásnyi akciósport küzdelmeiben vehetünk részt, például síelhetünk, snowboardozhatunk vagy ejtőernyőzhetünk. A pályán való haladás közben bármikor váltogathatjuk a használt sporteszközt. A Steep egyedül, vagy barátainkkal is játszható, ez utóbbi játékmód versengéses és együttműködős kihívásokat is nyújt.

Az első, megjelenés utáni, ingyenes frissítés egy új helyszínt, mégpedig egy alaszkai hegyet ad majd a játékhoz. A bétára a játék oldalán lehet jelentkezni.

A Steepet a Ubisoft Annecy vezetésével fejlesztik, a munkában a Ubisoft Montpellier és a Ubisoft Kiev is részt vesz. A játék PS4-re, Xbox One-ra és PC-re fog megjelenni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward