Dead Island: Epidemic - Zombi MOBA (Frissítve)

A Dead Island széria MOBA spin-off játékát a svéd Stunlock Studios készíti, nevük azoknak csenghet ismerősen, akik játszottak a Bloodline Champions-szel.

Dead Island: Epidemic - Zombi MOBA (Frissítve)

FRISSÍTÉS

A Steam exkluzív MOBÁ-nak mély tárgykészítő rendszere is lesz, így elkészíthetitek saját fegyvereiteket és felszereléseiteket egy egész arzenálra való lehetőségből. Itt viszont még nincs vége a történetnek, ugyanis utólag is fejleszthetőek lesznek a cuccok, hogy tökéletesen igazodjanak a játékstílusotokhoz.

A Techland szerint ebben a játékban nem az ellenséges bázis támadásán lesz a hangsúly, hanem irányítási pontokat kell inkább uralni. Ehhez az kell, hogy gyorsan tudjatok taktikát/stratégiát váltani, ha történik valami és adott esetben szövetkezni az ellenséges erőkkel. "A siker kulcsai a dinamikus gameplay objektívák."

Galéria megnyitása grid_on

EREDETI HÍR

A Dead Island széria MOBA spin-off játékát a svéd Stunlock Studios készíti, nevük azoknak csenghet ismerősen, akik játszottak a Bloodline Champions-szel. (@Polygon)

A Stunlock mielőtt hozzányúlt volna a Techland zombi világához, először megmutatta a játékot a fő sorozat fejlesztőinek, akik csak ezután hagyták jóvá a "házasságot". A Techland kiemelte, hogy az Epidemic bár MOBA játék, nem hordozza majd magán egy League of Legends klón stílusjegyeit. Igazából sokkal inkább hasonlít majd a Bloodline multiplayer aréna harcaira.

A fejlesztő korábbi játékához hasonlóan az Epidemic is nagyon akciódús. 6 karakterkaszt van, amik a klasszikus leosztást követik és mind tudnak könnyű és nehéz támadást, amik az egér gombjaira vannak téve. A tervezők szerint a játék "PvPvPvE", mivel három emberi csapatot dobnak be az arénába, akiknek nem csak egymás ellen, de a zombi hordák ellen is kell harcolniuk, amik szét vannak szórva a térképen és akkor bukkannak csak fel, mikor közel mennek hozzájuk. A szembenálló feleket arra buzdítja/kényszeríti a játék, hogy a zombikkal szemben fogjanak össze átmenetileg.

Az ingyenesen játszható játékot egy hónappal ezelőtt fedte fel a kiadó Deep Silver, de akkor még nem kötöttek hozzá fejlesztőcsapatot. A Dead Island: Epidemic PC-re készül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward