DDR4-es memóriamodulok tesztelése egyszerűen

DDR4-es memóriamodulok tesztelése egyszerűen

Az INNOVENTIONS kínálatában számos olyan eszköz található, amelyek segítenek a különböző memóriatípusok hatékony és gyors tesztelésében. A vállalat most két újabb hordozható tesztert, pontosabban tesztadaptert mutatott be, amelyek a DDR4-es memóriamodulokhoz készültek.

Galéria megnyitása Így néz ki az alapegység A RAMCHECK LX DDR4 és a RAMCHECK LX DDR4 Pro névre keresztelt modellek tökéletesen alkalmasak a DDR4-es asztali- és szervermemóriák átfogó tesztelésére, így hamar kideríthető, hogy az ECC támogatással rendelkező, vagy éppen azt nélkülöző modullal minden rendben van-e. A JEDEC szabványoknak megfelelő tesztelő-adapter alapváltozata normál, 288 érintkezővel rendelkező DDR4-es asztali memóriafoglalatot kapott, míg a Pro modellnél már úgynevezett LIF (Low Insertion Force) foglalat áll rendelkezésre, ami sokkal jobb választás, ha nagymennyiségű memóriamodul rendszeres tesztelésére van szükség.

Az új eszközök segítségével egyszerűen és gyorsan elvégezhetőek a legfontosabb tesztek, nincs szükség semmiféle extra konfigurálásra, igaz, igény esetén részletes beállítások is elérhetőek.

A szerkezet felismeri az adott modul kapacitását, szerkezetét és típusát, így ezeket az információkat hamar kiírja a beépített kijelzőre. A teszt egy 8 GB-os modulnál 40 másodpercet, egy 32 GB-os modulnál pedig kevesebb, mint 3 percet vesz igénybe. Ha a memóriamodul hibásnak bizonyul, akkor arról nem csak a kijelzőn keresztül értesíti a rendszer a felhasználót, hanem hangjelzés segítségével is.

A RAMCHECK LX DDR4 alapmodellje 2495 dollárba kerül a DDR4-es alapmodullal együtt, a nagymennyiségű memóriamodul tesztelésére készített Pro szettértazonban már 3850 dollárt kérnek. A később érkező So-DIMM adapter várhatóan külön is megvásárolható lesz, így a DDR4-es alaprendszert egyszerű adaptercserével So-DIMM kompatibilissé lehet majd tenni. A RAMCHECK LX alapgép egyébként a DDR, a DDR2 és a DDR3 szabványokkal is kompatibilissé tehető, ehhez csak a megfelelő adaptert kell rászerelni – de ezt csak kikapcsolt állapotban szabad elvégezni, csak úgy, ahogy a leszerelést is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward