DayZ: Már most nagyon népszerű

A DayZ már most, a korai hozzáférés (Steam Early Access) szakaszában 800,000 hivatalos eladást produkált.

DayZ: Már most nagyon népszerű

A DayZ már most, a korai hozzáférés (Steam Early Access) szakaszában 800,000 hivatalos eladást produkált. Az eredményhez még egy hónap se kellett neki, tudhattuk meg Dean Hall-tól, a játék alkotójától a Redditen.

"Nekünk (a Bohemiának és nekem) már most nagyon ambiciózus kép alakult ki a fejünkben a 2014-es terveket illetően, de ennyi eladást soha nem gondoltuk volna, hogy sikerül elérni. Őszintén szólva már azt sikernek könyveltük volna el, ha negyed év alatt összejön a 250 ezer. Szóval egy hónap alatt majd 800,000-et elkönyvelni kész őrület."

Ha minden jól megy, akkor január közepére készen lesznek az idei évre vonatkozó fejlesztési tervek. Azt már mondani sem kell, hogy a nem várt bevétel igen pozitív hatással lesz a várható előrehaladásra. Ha 20 fontos árral számolunk, akkor most kaptak egy 16 millió fontos tőkeinjekciót (mínusz a Steam haszna).

Mielőtt Ti is belevetnétek magatokat a kalandba, még egyszer megjegyezzük, hogy a játék közel sincs kész, még csak a korai hozzáférés szakaszában van. Ne csodálkozzatok tehát, ha bugokba futtok és arra is jobb ha felkészültök, hogy hiányoznak még játékelemek/lehetőségek a programból. Ha nem bírjátok türtőztetni magatokat a végleges megjelenésig, akkor viszont irány a Steam.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward