Darkness II: kooperatív móddal bővül

A 2K Games bejelentette, hogy a 2012. február 10-én megjelenő The Darkness II pörgős új kooperatív móddal bővül.

Darkness II: kooperatív móddal bővül

A 2K Games bejelentette, hogy a 2012. február 10-én megjelenő The Darkness II pörgős új kooperatív móddal bővül. A 'Vendettas' az akció mellett nem szűkölködik majd narratívában, eseményei az egyjátékos sztori móddal párhuzamosan folynak majd, illetve kiegészítik azt.

Maximum 4-en játszhatunk majd, amihez ugye kellettek új szereplők is. Bemutatásra került néhány új jövevény, akik meglehetősen karakteresek, egyéni fegyverekkel és háttérrel. A 'Vendettas' a fő sztoritól eltérő helyszíneken játszódik majd, de az se bánkódjon, aki újra átélné az alap sztoriban lévő kedvenc küldetéseit, mert a 'Hit List' mód pontosan ezt teszi majd neki lehetővé. Ezen kívül a 'Hit List' is hoz néhány plusz pályát amin kiélhetjük pusztító hajlamainkat.

Most pedig jöjjön a lényeg, lássuk az új karakterek hivatalos bemutatkozását:

  • Inugami: A mitikus Kusanagi szamuráj kard forgatója, melyről azt híresztelik, hogy tízezer ártatlan vére szárad rajta. Inugami egy gonosz és mentálisan instabil karakter, akit a bosszú hajt a Testvériség és szövetségeseik ellen, akik lemészárolták családját. Képes egy rajnyi apró démont idézni, amik sebzik és megbénítják áldozataikat.

  • Shoshanna: Shoshanna a Moszad - az izraeli titkosszolgálat – egyik leghatékonyabb ügynöke, akit New Yorkba küldtek, hogy tegyen valamit a Testvériség fokozódó tevékenységének megakadályozása érdekében. A felettesei iránti engedelmessége és rajongása révén tökéletes kém, akinek szenvedélye a világban a gonoszság felkutatása és megsemmisítése. Shoshanna speciális fegyvere az ’Éj Karja’ – egy erőteljes, a Sötétség esszenciájával megtöltött fegyver, mely egyszerre több lövést képes leadni.

  • Jimmy Wilson: a skóciai Glasgow belvárosának "terméke", hírhedt alkoholista, akinek meggyőződésre, hogy a Testvériség csak a családját korábban vegzáló, gyűlölt angolok egy újabb megtestesülése. Ezért New Yorkba utazik, hogy a lehető legteljesebb mértékben kínozhassa őket. Fegyvere a Sötét Balta és képes Darkling-okat idézni, akiket ő csak ’Kis Jimmyknek’ hív.

  • J.P DuMond: egy korábbi orvos New Orleansból, akit bűntudat gyötör, mert a louisiana-i Voodoo egy fajtáját használja betegei gyógyítására. Sötét varázslataival felkeltette a Testvériség figyelmét, mely szervezet ellen most küzdeni kényszerül, hogy megállítsa őket a gonosz ereklyék üldözésében. J.P az Éjféli Bottal harcol, ellenségeit pedig egy – az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket okozó - örvénybe kényszerítheti, ha egy nyitott területre dobja a sötét hatalommal teli, éjfekete Trükkök Dobozát.

A Darkness II PC-re, PS3-ra és Xbox 360 jön, a megjelenésig ajánljuk figyelmetekbe a legutóbbi - a Vendettas módot bemutató - trailert, mely a CNG Hungary jóvoltából magyar feliratot is kapott.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward