Dark Souls 2: szövetségek

Beléphettek támadó vagy védekező szövetségekbe, melyek tagjai automatikusan ott teremhetnek majd egymás játékában...

Dark Souls 2: szövetségek

A Siliconera jelentése szerint a Dark Souls 2 játékosok többek között beléphetnek majd egy Blue Sentinel nevű szövetségbe, vagyis egy olyan csoportba, akik automatikusan csatlakoznak társaik játékához, amikor őket ostromolják. A Blue Sentinel mellett van egy The Way of the Blue is, akik látszólag ugyanígy működnek.

Az előbb említett megszállók szintén játékosok, ők a fekete fantomok, akik ha megpróbálnak titeket kiiktatatni, már jön is mellétek egy másik Way of the Blue vagy Blue Sentinel tag. A kettő közötti különbség nem tisztázott, de azt lehet tudni, hogy segíthet egyszerre mindkét társaságból egy ember (már szinte sajnáljuk azt a szegény fekete fantomot, 3vs1).

Ha nem lenne elég a szövetségekből és fantomokból, lesznek arany fantomok is, akik ellenében létezik egy Heirs to the Sun Covenant is. Az agresszívebb lelkületűek beszállhatnak a Brotherhood of Bloodba, ami olyan mint a Dark Souls Darkwraith Covenantja, ez a támadó brigád. Vért kell ontanotok, amit aztán felajánlhattok a hadistennek, Nahr Almának.

Szintén támadó a Bell Keeper. Náluk úgy működik a dolog, hogy automatikusan átkerülnek ahhoz a játékoshoz, aki belép egy olyan szobába, ahol van egy harang. Céljuk, hogy leabálják a harang felé tartó szerencsétlent. Magyarán szólva üldözés helyett csinálhatjátok azt is, hogy álltok a harang mellett, mint valami mini-boss.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward