D&D Online DX10 tapasz + Hirelings

Jelentős updatet kap most a játék a Module 8: Prisoners of Prophecy-vel, melyben a Dx10-es támogatás mellett néhány új feature is helyt kap.

D&D Online DX10 tapasz + Hirelings

Jó ideje nem nagyon lehetett hallani a 2006-ban megjelent Dungeons&Dragons Online: Stormreach-ről, a Turbine másik MMO-járól a Lord of the Rings Online mellett. Jelentős updatet kap most a játék a Module 8: Prisoners of Prophecy-vel, melyben a DX10-es támogatás mellett néhány új feature is helyet kap.

Az update tegnap került fel az amerikai szerverekre, a Codemasters jelentése szerint az európaiak majd csak november 13.-án kapják meg. A Prisoners of Prophecy eljövetelével a DX10-nek köszönhetően a játékban többek között fejlettebbek lesznek a shaderek (pl. szebb lesz a víz, ez már olyan kötelező dolog) és a villámok.

A másik jelentős újítás a Hireling-ek bemutatkozása. Ezek játékos által irányítható NPC harcosok (mint a Guild Wars-os segítők) adott class-al és szinttel. Segítségükkel a játék egy újabb jelentős része válik egyénileg teljesíthetővé. Mielőtt még követ vetnének rám az összehasonlításért, hozzá kell tenni, hogy nem olyan egyszerűek mint a Guild Wars-ban megismert zsoldosok, ugyanis ezeknek van "személyisége" is. A játékosok a DDO-ban csak 1 Hireling-et vihetnek magukkal egyszerre, és megkötés, hogy ezek szintje megegyező vagy alacsonyabb kell legyen a játékos karakterének szintjével.

Aki számára pedig egy kicsit sok fejtörést okozott eddig a sok "D&D maszlag" mint karakter statok és skill pontok osztogatása, annak most bejön egy játékos barát lehetőség, mely megteszi ezt helyettünk. Nem kell tehát manuálisan szöszmötölni mindezzel, már bele is vághatunk a kalandba (bár akit ez ennyire fáraszt, az miért akarna egyáltalán D&D játékkal játszani...?)

Természetesen lesz az új modulban friss tartalom is a magas szintű játékosok számára. 4 új dungeon és 3 új külső térkép jön be.

A modul teljes leírása a hivatalos honlapon található.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward