Cyberpunk 2077 - nem férfi vagy női karaktert készítünk

Kikerült a nemek közti választás a játék karakterkészítőjéből.

Cyberpunk 2077 - nem férfi vagy női karaktert készítünk

A CD Projekt Red grafikusa, Marthe Jonkers arról számolt be, hogy a stúdió szeretné minél inkluzívabbá, befogadóbbá tenni a játékot, hogy minél szélesebb közönség érezze "kényelmesen" magát. Mind elmondta, a CD Projekt Red csapata az utóbbi években kifejezetten nemzetközivé és vegyessé vált, így már a brigádon belülről is egyre több visszajelzést kapnak azzal kapcsolatban, hogyan kellene alakítani a játékot, hogy az minél inkluzívabb legyen, de persze a rajongók közül is sokan beszélnek erről.

Mindenesetre a legutóbbi nagyobb változás, amit tettek ebbe az irányba, hogy a karakterkészítésnél az előző bemutató változat óta kikerült a nekem közti választás: többé nem határozzuk meg, hogy karakterünk vagy férfi vagy nő, hanem különböző típusú testalkatok, testfelépítések között szelektálhatunk, melyek közül a készítők remélik, hogy mindenki megtalálja azt, ami a legközelebb áll hozzá.

Ezen kívül kétféle hangtípus közül választhatunk majd, melyek közül az egyik férfiasabban, a másik nőiesebben hangzik majd, de ezekre sem írják rá, hogy akkor ez most "férfi" hang vagy "női" hang. Mindenki úgy kapcsolja össze a karakterkészítő különböző lehetőségeit, ahogy csak szeretné.

Ezen kívül folyamatosan bővítik az elérhető bőrszínek, tetoválások és hajstílusok kínálatát is, így tényleg rendkívül részletesen testreszabhatjuk majd a karakterünket.

A készítők egyébként most is hangsúlyozták, hogy habár igyekeznek komplex problémákkal foglalkozni a játék történetében, és amennyire csak lehet, hihetővé szeretnék tenni a Cyberpunk 2077 világát, azt nem akarják, hogy bármit is a játékosok szájába rágjanak. Ők inkább csak lefestenek egy képet, és a játékosokra bízzák, hogy miként interpretálják azt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap