Cyberpunk 2077 - nem érdemes kikezdeni a rendőrséggel

Egy ideig ugyan harcolhatunk velük, de nem lesz jó vége.

Cyberpunk 2077 - nem érdemes kikezdeni a rendőrséggel

Természetesen a Cyberpunk 2077 nyitott világában is megeshet, hogy szembe találjuk magunkat a rendfenntartó szervek erőivel. Még ha ezt nem is szeretnénk, akkor is csak előfordulhat, hogy egy-egy pisztolylövés véletlenül eldördül, és annak valaki egészen véletlenül áldozatul esik.

Azonban a producer, Richard Borzymowski elmondta, hogy nagyon nem lesz mindegy, hol is próbálunk rosszalkodni. A Cyberpunk 2077 világában ugyanis többféle részre, kerületre oszlik a város, melyek közül valamelyik elitebb, valamelyik pedig lepukkantabb.

A City Center, vagyis a városközpont például a legjobb helyek közé tartozik, csak úgy, mint Japantown, hiszen a japánok a felsőbb osztályokba tartoznak ebben az univerzumban. Ezzel szemben Pacifica például egy lepukkantabb terület.

A területek között jól kivehetőek lesznek a különbség: mások a külsőségek, az épületek, az emberek máshogy öltöznek, viselkednek, és akár még más nyelveken is beszélhetnek. De ami talán még fontosabb: az elitebb területeket természetesen jobban is őrzik a rendfenntartó erők.

Ha egy jobb régióban rosszalkodunk, akkor pillanatok alatt a nyakunkon lesznek, ha viszont egy lepukkantabb helyen lövünk le valakit, és azt éppen nem látja senki, akkor nem is nagyon fog érdekelni senkit.

Ha viszont már összetűzésbe kerültünk a rendőrséggel, akkor a producer szerint alapvetően három választási lehetőségünk van: "vagy elfutsz, vagy harcolsz velük és utána futsz el, vagy harcolsz velük és meghalsz". Hosszú távon tehát nem lehet sikert aratni velük szemben.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap