Cyberpunk 2077 - kivágott lehetőségek miatt nyugtatja a kedélyeket a fejlesztő

A CD Projekt Red szerint természetes folyamat, hogy bizonyos dolgok kimaradnak a végleges verzióból.

Cyberpunk 2077 - kivágott lehetőségek miatt nyugtatja a kedélyeket a fejlesztő

Most már tényleg csak néhányat kell aludni, és megjelenik a sokak által várt Cyberpunk 2077, azonban néhány érdeklődő játékos már most csalódott, mert szerintük bizonyos dolgok kimaradnak a végleges változatból, vagy éppen máshogy működnek majd, mint az korábban a bemutatókban láthattuk.

Érdekes, hogy néhányan a dual-wield lehetőséget hiányolják a játékból, ami pedig eleve benne sem volt, és a készítők sosem terveztek hasonlót.

"Ha bizonytalanok vagytok, várjátok meg a kritikákat, és olvassátok el a cikkeket a megjelenés után. Nem minden játék való mindenkinek, és ezt mi sem tudjuk megváltoztatni. Senki nem kényszerít, hogy az első napon megvegyél egy olyan játékok, amiben utána esetleg csalódni fogsz és nem élvezed majd" - kezdte reakcióját a CD Projekt Red közösségi menedzsere.

A stúdió képviselője hozzá teszi, hogy bizonyos dolgok kivágása teljesen természetes dolog menet közben, mint ahogy a játék méretének alakulása is egy organikus folyamat része. Szerintük a Cyberpunk 2077 esetében ezek a változások láthatóak, mert mindig is igyekeztek nyitottak lenni, és már két évvel a megjelenés előtt, 2018-ban mutattak egy hosszabb játékmenet-felvételt.

"Természetesen azóta is folyamatosan változtattunk dolgokon. Bizonyos ötletek nagyon jól hangzanak papíron, azonban nem minden esetben működnek jól a gyakorlatban, néha pedig más lehetőségekkel ütköznek a játékban, így végül nem kerülnek be."

Mint kifejtették, a The Witcher 3 esetében is számos dolgot ki kell vágni, azonban ettől csak jobb lett a végeredmény: "Tudom, hogy ez néhányakban csalódást kelthet, és sokszor nehéz megérteni a helyzetet a fejlesztési folyamatok pontos ismerete nélkül, de arra kérünk, hogy bízzatok bennünk".

"Nagyon sok olyan játék van, amit biztosan élveztek, és higgyétek el, hogy ezekből is rengeteg mindent kivágtak a fejlesztés során, de ennek ellenére, vagy talán éppen ezért szeretitek őket mégis. Végső soron a lényeg, hogy a játék és a különböző mechanizmusok mennyire szórakoztatóak, és mi azon vagyunk, hogy a lehető legjobb élményt kapjátok. Ehhez azonban néha kemény döntéseket kell meghozni, és ezekről a döntésekről a Cyberpunk 2077 közönség értesült is."

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap