Csúszik a Darksiders és a Red Faction: Guerrilla

A THQ a Darksiders és a Red Faction: Guerrilla játékok csúsztatása mellett döntött. A két játék 2009 áprilisában jött volna ki, így viszont jóval később, valamikor 2010 márciusa előtt.

Csúszik a Darksiders és a Red Faction: Guerrilla

A THQ a Darksiders: Wrath of War és a Red Faction: Guerrilla játékok csúsztatása mellett döntött. A két játék 2009 áprilisában jött volna ki, így viszont jóval később, valamikor 2010 márciusa előtt.

A hír nem túlzottan meglepő, mivel a THQ súlyos anyagi gondokkal küszködik, a legutóbbi pénzügyi jelentés szerint a cég nettó 115,3 millió dollár veszteséget produkált a szeptember 30.-ára végződő 3 hónapban. Ennek eredményeképp a cég 5 stúdió bezárását tervezi, ezzel 250 alkalmazottat ereszt szélnek. Nem beszélve arról, hogy számos készülőben lévő project-et hajít ki a kukába.

Ugyanakkor a THQ tervezi az Ázsiában való terjeszkedést. 2009-ben jön majd ki a Dragonia nevezetű ingyenes MMO, míg 2010-ben a WWE Online. A kiadó nemsoká nyit egy irodát Shanghai-ban.

THQ-ról még annyit, hogy már 2 millió példányt szórt szét világszerte a Saints Row 2 konzolos verzióiból, a PC tulajdonosoknak annyit tudunk mondani, hogy valamikor 2009 elején jön ki a játék.

A címben szereplő két játékról a hivatalos honlapjukon találhatunk további információkat: Darksiders, Red Faction: Guerrilla.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward