Csúnya hiba maradt a Star Wars: Fallen Orderben

Csúnya hiba maradt a Star Wars: Fallen Orderben

Habár a közvélekedés szerint a Star Wars Jedi: Fallen Order egészen jól sikerült, problémák sajnos akadnak vele. Habár a legtöbbet a teljesítménybeli gondokat kifogásolják, valamint több ponton még polírozásra szorultak volna a játékrendszerek, akad egy olyan hiba is, ami teljesen megakadályozza a tovább jutást.

A játék kezdete után nem sokkal a Fallen Order felajánlja a játékosoknak, hogy két bolygóra utazhatnak el, ezek közül a Bogano az ajánlott, míg a Dathomir nem annyira, de lehetőséget ad egy Erő képesség hamarabbi megszerzésére. Persze, ha a Dathomirra utazunk, hamar rájövünk, hogy a bolygó jelentős része el van zárva, hiszen még nincsenek meg azok a képességeink, amik a továbbjutáshoz kellenek. Egy ponton eljutunk egy részhez, ahol két platform között kellene átugrani egy szakadékot, amit még éppen nem tudunk megtenni.

A legtöbben visszafordulnak, miután rájönnek, hogy a dupla ugrással sem áthidalható a dolog, néhányaknak azonban sikerül. Ezután hamar rájövünk, hogy innen úgysem tudunk tovább menni, visszatérni azonban lehet, és közben leültünk egy meditációs ponthoz, akkor még csak az előző pontnál sem tudunk respawolni, és nincs tovább. A Respawn közölte, hogy sok bejelentés érkezett ezzel kapcsolatban, és már dolgoznak a megoldáson. Ezen felül megerősítették, hogy további javításokkal készülnek a teljesítménybeli problémák megoldására is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap