Csúcs-"munkaerő" az Epsontól

Két új modellel bővítette ki a WorkForce vonulatát az Epson, nevezetesen a 610-essel és az 1100-assal. Mindkettő WiFi-s, de persze vezetékesen is használhatóak, PC Fax-ra is képesek.

Csúcs-"munkaerő" az Epsontól

Két új modellel bővítette ki a WorkForce vonulatát az Epson, nevezetesen a 610-essel és az 1100-assal. Mindkettő WiFi-s, de persze vezetékesen is használhatóak, és Fax funkcióra is képesek.

Gondoltak környezeti szempontokra is, ami egyrészt abból látszik, hogy eleve újrahasznosíthatónak tervezték a készülékeket, másrészt pedig abból is, hogy azok megfelelnek az ENERGY STAR kritériumoknak is.

A 610-es rendelkezik egy 2,5"-es, dönthető paneles LCD-kijelzővel, valamint egy automata dokumentum-adagolóval, amivel akár percenkénti 38 oldalas nyomtatási sebességre is képes (magasabb minőség esetén ez 15-re esik vissza fekete-fehér, és 9,3-ra színes tartalmaknál).

Az 1100-as alapesetben 30 oldal/perccel dolgozik szürkeárnyalatban és 17-tel színesben, magas minőségnél pedig 13 és 5,5-tel. Érdekessége azonban, hogy a jelek szerint meglehetősen széles méretkategória-palettát tud kezelni, ide értve például a kartotékok és a brossúrák méreteit is.

a 610-est várhatóan augusztus vége felé, míg az 1100-ast szeptemberben indítják majd útnak. Az előrerendelési ár mindkettő esetében $200.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward