Csiszolódik a Path of Exile

A Path of Exile a legújabb frissítésével módosítottak a játékegyensúlyon és behoztak egy új játékmódot is, ez a Descent: Champions mód.

Csiszolódik a Path of Exile

A Diablo szerű hack&slash stílusú játékok előtt el lehet tölteni egy fél életet, ha jól van összerakva a darab. Az Új-zélandi Grinding Gears ingyenesen játszható anyagát már mi is nyúzzuk egy ideje, hamarosan meg is érkezik róla a cikkünk, közben viszont a játék folyamatosan alakul is.

A Path of Exile a legújabb frissítésével módosítottak a játékegyensúlyon és behoztak egy új játékmódot is, ez a Descent: Champions mód. Ennek keretein belül a játékosok egymással versenghetnek, hogy ki él túl a leghosszabb ideig, gyűjti be a legtöbb tapasztalati pontot és ér a legmélyebbre a helyszínül szolgáló kazamatában. A résztvevők mind streamelik az előrehaladásukat, ha pedig valaki meghal, az bejelentésre kerül a közönségnek.

Ami a kiegyensúlyozást illeti, gyengítették picit a Purity aurát és behoztak 3 újfajta elemek ellen védő rezisztens aurát, amik hatásosabban védenek 1 adott elem ellen mint a Purity aura, amelyik mindegyik ellen véd.

Jöttek be új receptek az árusoknál, köztük titkosak is valamint a Race jutalmak is változtak, hogy kiegyensúlyozott maradjon a következő szezon is. Az alanti videóból többet is megtudhattok, a teljes patch leírás itt található.

A Path of Exile sokak szerint az a játék, aminek a Diablo 3-nak lennie kellett volna, ráadásul ingyenes. Ennek igazságtartalmára majd igyekszünk mi is kitérni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward