Csak 2017-ben gyönyörködhetünk a Syberia 3-ban

Benoit Sokal csalódott, de egyben meg is könnyebbült.

Csak 2017-ben gyönyörködhetünk a Syberia 3-ban

A Microids még 2012-ben jelentette be a Syberia 3 készítését, akkor úgy tervezték, hogy 2014-ben, de legfeljebb 2015-ben meg is jelenik majd. A dátum az évek során végül 2016. december 1-re módosult, de a stúdió bejelentése alapján ezt sem tudják tartani.

„A játék iránti páratlan érdeklődést látva úgy döntöttünk, hogy még több mélységet adunk Kate Walker új kalandjának. Tisztában vagyunk vele, hogy a rajongók szerte a világon alig várják, hogy ismét a lány bőrébe bújhassanak, de több időre van szükségünk ahhoz, hogy olyan élményt nyújtsunk ebben az elbűvölő univerzumban, mely megfelel az elvárásoknak.” – mondta Elliot Grassiano, a Microids alelnöke.

„Nyilvánvalóan csalódott vagyok, hogy csúszik a játék, mert azonnal meg szeretnénk jelentetni a játékainkat, ahogy kész van a történet, de egyben megkönnyebbültem, hogy a Microids úgy döntött, eltolja az indulást, mert ez alapvetően szükséges ahhoz, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk a játékosoknak. Úgy határoztunk, hogy még több mozibetétet és opcionális pérbeszédrészt adunk a sztorihoz, valamint további nyelveken is elkészítjük a szinkront.” – fejtette ki a sorozat alkotója, Benoit Sokal.

A Syberia 3 a jelenlegi állás szerint valamikor a jövő év első negyedére várható. Teljesen szinkronizált lesz angol, francia, orosz, lengyel és német nyelven, a felirat angol, francia, német, spanyol, olasz, holland, orosz, lengyel, cseh, koreai, brazíliai portugál, valamint egyszerűsített és hagyományos kínai nyelven lesz elérhető. A zenét a Fallout 4-en és a Dragon Age-en is dolgozó Inon Zur szerzi. A játék továbbra is az előző részek kicsit steampunkos, magával ragadó világában játszódik és a főhős sem változik: Kate Walker, a fiatal amerikai ügyvéd kalandjait követjük, ahogy beutazza Európát és Oroszországot.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward