Corsair gamer egerek RGB világítással és remek felszereltséggel

Egy vezetékes, illetve egy vezetékes és vezeték nélküli módban is használható egérrel bővült a kínálat, amelyekhez új egérpadok is érkeztek.

Corsair gamer egerek RGB világítással és remek felszereltséggel

A Corsair két friss gamer egeret mutatott be, amelyek tulajdonképpen korában kiadott termékek frissített, jobb felszereltséggel érkező változatainak tekinthetőek. Rajtuk kívül két egérpad is megjelent, amelyek általános felhasználásra, illetve játékra egyaránt használhatóak, sőt, akár még akár versenyszerű eSport alkalmával is jól jöhetnek.

Corsair Ironclaw RGB Wireless

A 2019 elején piacra dobott Corsair Ironclaw RGB egérből mostanra egy vezeték nélküli kiadás is érkezett, amely nagyon sok területen hasonlít az alapmodellre. A jobbkezesek számára készített újdonság szokás szerint gumiborítással ellátott hüvelykujj-támasszal érkezik, valamint formavilága is nagyon hasonló az eredeti változatéhoz. A Pixart gyártmányú, PMW3391-es optikai szenzor 18000 DPI-s maximális felbontással dolgozik, a fő egérgombok alatt pedig strapabíró, 50 millió lenyomást is kibíró Omron mikrokapcsolók foglalnak helyet. A vezetékes változattal ellentétben nem hét, hanem összesen tíz programozható gombot kapunk, de a szokásos háromzónás RGB LED alapú világítás sem hiányzik a fedélzetről.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az új egérhez egy Slipstream Wireless vevő is jár, ami a 2,4 GHz-es frekvenciatartományban működik, 1 ezredmásodperc alatti válaszidőt kínál, vezeték nélküli hatótávja pedig 10 méter körül helyezkedik el. Annak érdekében, hogy a hasonló frekvenciatartományon belül működő eszközökkel ne alakuljon ki interferencia, illetve a jelátvitel stabil lehessen, a vevő esetében IFS technológiát is használnak, ami az intelligens frekvenciaváltást jelöli – utóbbi akkor jut szerephez, ha az adott frekvencia túlságosan zsúfoltnak bizonyul.

A 130 grammos egér persze Bluetooth vezérlőt is kapott, így akár a noteszgépekhez és a táblákhoz is kényelmesen csatlakozhat, amelynek köszönhetően még sokoldalúbban használható. Az akkumulátor töltéséhez mellékelt 1,8 méter hosszú USB kábelen keresztül akár vezetékes üzemmódot is elérhetünk, közben pedig az akkumulátor is töltődhet. Slipstream kapcsolat  mellett 30 és 45 órás üzemidőre számíthatunk attól függően, használjuk-e a hangulatvilágítást, vagy sem, míg a Bluetooth alapú üzemmódnál sorrendben 40 és 60 üzemóra érhető el a lítium-polimer energiaforrással.

Ez a modell 80 dollárba kerül és már kapható is. A gyártó két év jótállást vállal rá.

Corsair Glaive RGB Pro

A vezeték nélküli újdonság mellett egy friss vezetékes egér is megjelent, ami ugyanazt a dizájnt viszi tovább, amit a Glaive RGB esetében már megszokhattunk, most azonban három cserélhető hüvelykujj-támasz is a kínálat részét képezi, amelyek különböző stílusú textúrákkal rendelkeznek és formavilág terén is különböznek egymástól. A Pro kiadás ezzel együtt friss szenzort is kapott, ami a Pixart műhelyéből érkezett, viszont már 18 000 DPI-s maximális felbontással büszkélkedik, érzékenysége pedig 1 DPI-s lépésközzel állítható. Alap esetben öt érzékenységi szint közül lehet választani, ám a gyári profilok helyére egyedi beállításokat is felvehetünk.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A háromzónás RGB LED alapú világítással ellátott egér hét programozható gombot kapott, amelyek közül a két fő egérgomb alatt strapabíró Omron mikrokapcsolók dolgoznak. A görgő szerepét egy strapabíró, alumíniumból készített, gumibevonattal ellátott megoldásra osztották.

A Glaive RGB Pro ára 70 dollár, a jótállás időtartama pedig ugyancsak két év.

Megjelent két óriási egérpad is

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A Corsair két darab 450 x 400 milliméteres felületű, textilbevonattal ellátott egérpaddal is készült, amelyek alapjában véve nagyon hasonlítanak egymásra, de van közöttük egy fontos különbség. A Champion Sorozatot erősítő MM250 és MM350 közül előbbi szegélymentes kivitelben érkezik, míg utóbbinál némi varrott szegély is körbe fut a pad szélén, ám ez nem akadályozza az egérhasználatot. Mindkét egérpad hátulján csúszásgátló gumilap kapott helyet, egerészésre szánt felületük pedig matt fekete kivitelben érkezik, 5 milliméter vastag szivacsrétegre nyomva, így a dizájn nem csak minimalista, de kényelmes is. A fenti galériában az MM250, alul pedig az MM350 látható.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

Az MM350 ára 25 dollár, míg az MM250 csak 23 dollárba kerül. Az egérpadokra is két év jótállást vállal a Corsair.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap