Corsair gamer egér MOBA és MMO RPG rajongóknak

A Cimitar RGB Elite kiváló felszereltséggel és remek tulajdonságokkal érkezik, így minden adott ahhoz, hogy sikeres lehessen. Az első független tesztek majd arról is beszámolnak, vannak-e gyengeségei a terméknek.

Corsair gamer egér MOBA és MMO RPG rajongóknak

A Corsair egy új taggal bővítette MMO RPG és MOBA játékosoknak szóló Scimitar gamer egér sorozatát, a friss jövevény pedig nem más, mint a Scimitar RGB Elite. Alapját a fotók alapján a korábbi modellek adják, már ami a házat illeti, igaz, ennek pontos méretéről nem ad tájékoztatást a gyártó hivatalos weboldala, csak annyi tárul el, hogy az újdonság kábel nélküli tömege mindössze 122 gramm. Mivel kísértetiesen hasonlít a már forgalomban lévő Scimitar PRO RGB modellre, így jó eséllyel 119,4 milliméteres hosszúságra, 77 milliméteres szélességre és 42,4 milliméteres magasságra számíthatunk.

A 17 programozható gombbal ellátott egér „lelke” egy 18000 DPI-s maximális felbontással rendelkező PixArt PMW3391-es szenzor, amelynek érzékenységét 1 DPI-s lépésközökkel lehet módosítani. A jobbkezesek számára készített ergonomikus egér választható mintavételezési frekvenciával érkezik, azaz 125 Hz-es, 250 Hz-es, 500 Hz-es és 1000 Hz-es frekvencia beállítására egyaránt van mód, természetesen igénytől függően. 

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A bal szélen összesen 12 darab programozható gombot találunk, ezek 8 milliméternyit csúsztathatóak előre és hátra annak érdekében, hogy tökéletesen kézre essenek. Elrendezés terén négy oszloppal és három sorral van dolgunk, az 5-ös gombra pedig egy kis jelölést is tettek, így kis gyakorlást követően „vakon” lehet használni a billentyűtömböt.

A strapabíró dizájnnal érkező Scimitar RGB Elite fő egérgombja alatt Omron kapcsolók dolgoznak, amelyek legalább 50 000 kattintásnyi élettartammal rendelkeznek, és természetesen a görgő is strapabíró kivitellel rendelkezik. Az 1,8 milliméteres USB kábel szövetharisnyát is kapott, így kevésbé tekeredik és kevésbé gubancolódik össze, ami nem egy hátrány.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A fedélzeten némi memória is helyet kapott, ebben maximum három profil beállításait tudjuk eltárolni, természetesen a már jól ismert Corsair iCue szoftver segítségével. Ugyanezzel az alkalmazással a négy zónára osztott RGB LED alapú világítást is testre lehet szabni, valamint meglévő eszközeink világításával is szinkronizálhatjuk az eszközt.

A Scimitar RGB Elite már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára 89,99 euró. A termékre 2 év jótállást vállal a gyártó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap