Core X Chroma: a Razer eddigi legütősebb külső VGA háza

A Core X alapjaira épülő ház nagyobb tápegységet kapott és hasznos portokkal is felvértezték.

Core X Chroma: a Razer eddigi legütősebb külső VGA háza

A Razer egy új külső videokártya házzal rukkolt elő, ami a Core X Chroma nevet viseli, és az eredeti Core X modellhez képest több téren is fejlődést hoz. A megszokott formavilág alapvetően nem változik, az előlap alsó részére azonban egy RGB LED sort helyeztek, ami természetesen Chroma támogatással rendelkezik, így a többi Razer eszközzel is összehangolható.

Galéria megnyitása

A 168 milliméter széles, 374 milliméter mély és 230 milliméter magas alumíniumházban most is maximum három slotnyi helyet foglaló videokártya fér el. Figyelembe kell venni viszont azt is, hogy a kiszemelt példány nem lehet 330 milliméternél hosszabb, 160 milliméternél szélesebb és 60 milliméternél magasabb, ami az esetek döntő többségében nem jelent problémát. A korábbi 650 W-os tápegységet ennél a modellnél már 700 W-osra cserélték, a Thunderbolt 3-as porton keresztül azonban továbbra is 100 W-os akkumulátortöltő teljesítmény érhető el. A ház hátuljára került egy Gigabites Ethernet port, illetve négy darab USB 3.1 Gen1 Type-A csatlakozó is, amelyek a korábbi Razer Core X esetében még nem álltak rendelkezésre.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A külső videokártya ház macOS alapú konfigurációk esetén csak AMD Radeon RX 400-as, RX 500-as, Radeon Pro WX 7100-as, AMD Vega Frontier Edition és Radeon RX Vega sorozatú videokártyákat fogad, a Radeon VII és a Radeon RX 590 azonban nem szerepel a támogatott termékek körében. Asztali fronton az Nvidia GeForce GTX 750 Ti-től felfelé minden modernebb videokártya támogatott, csak úgy, ahogy AMD fronton is a Radeon R9 285-től felfelé. A videokártya számára maximum 500 W teljesítményt biztosít a Core X Chroma.

A Razer Core X Chroma egy 700 milliméteres Thunderbolt 3-as kábelen keresztül kapcsolódik az adott noteszgéphez, illetve kompakt asztali PC-hez. A ház üresen 6,91 kilogrammot nyom a mérlegen. Az újdonság már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára 429,99 euró

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap