Cooler Master egérpad RGB LED-es világítással

Az MP860-as egérpad egy eloxált alumínium és egy textil felületet kínál a játékosok számára – akármelyiket is használjuk, az RGB LED-ek fénye beragyogja az asztalt.

Cooler Master egérpad RGB LED-es világítással

A Cooler Master egy új egérpadot mutatott be, ami elsősorban RGB LED világításával próbál majd hódítani a piacon. Az MP860-as modell a korábbi megoldásokkal ellentétben már nem egy nagyobb házban, az egérpad felső szélének közepére sűriti az elektronikát, hanem az egérpad szélére, egy kompakt ház formájában, így ez az egérhasználatsorán nincs is útban. És ezzel a dizájnnal végre arra is lehetőség nyílt, hogy kétféle felhasználási módot is támogasson az egérpad, hiszen mindkét oldala kiválóan használható.

Galéria megnyitása

A 19 darab RGB LED fényforrással rendelkező egérpad világítását szoftveresen könnyedén módosíthatjuk, illetve akár szinkronizálhatjuk is a többi periféria világításával. A 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes világítás többféle effektet is támogat és gyakorlatilag az egész egérpadot körbe világítja. A 360 milliméter széles és 260 milliméter mély egérpad alsó része 6 milliméter magas, a felső részt pedig – ahová az elektronikát is rejtették – 10 milliméter vastag lett.

Galéria megnyitása

Az egérpad USB 3.0-s kapcsolaton és 1,2 méter hosszú kábelen keresztül kommunikál az adott noteszgéppel vagy asztali számítógéppel, alapját pedig alumíniumlap adja. Amennyiben gyors egérmozdulatokra van szükség, a textilborítással ellátott oldalt érdemes választani, a precíz mozdulatokat azonban a másik oldal segíti, amelynek felületét az eloxált alumínium lap adja. A csúszásgátlásról némi gumibevonat gondoskodik.

Galéria megnyitása

Az új egérpad a fenti tulajdonságoknak köszönhetően sokkal drágább lesz, mint a korábban bemutatott, fentebb már linkelt egyoldalas Cooler Master RGB Hard Gaming Mouse Pad, 29,99 dollár helyett 79,99 angol fontba kerül. A 2 év jótállással érkező újdonság rövidesen megjelenik kereskedelmi forgalomban.A Cooler Master M800-as sorozatának első tagja mellé hamarosan egy MK850-es billentyűzet és egy MM830-as gamer egér is érkezik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap