Company of Heroes filmelőzetes

A Company of Heroes sem úszta meg, hogy film készüljön belőle.

Company of Heroes filmelőzetes

Vinnie Jones, a Wimbledon Football Club sztárja, akit A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacsőből ismerhettünk meg, ezzel az alkotással tér vissza a filmvászonra, azaz inkább a képernyőre, mivel a filmet mozikban nem mutatják be, csak DVD-s kiadása lesz. A filmben szerepel még Tom Sizemore (Ryan közlegény megmentése), Neal McDonough (Band of Brothers – Az elit alakulat) és a Zs-filmek örökzöld főgonosza Jürgen Prochnow is. Az alkotást Don Michael Paul (Félholt) rendezi. A forgatás Bulgáriában zajlott, és a UFO Productions végre készen áll, hogy megossza a világgal az alábbi előzetest.

A történet szerint, amely a második világháború végén játszódik egy csapat katona felfedezi, hogy Hitler pusztító titkos fegyverrel kísérletezik, és a biztonságos hazatérés helyett a nehezebb utat választják: elindulnak, hogy kiderítsék, mi áll a dolgok hátterében, és persze hogy keresztbe tegyenek a gonosz náciknak.

A kész alkotás, amely az előzetes alapján nem fog bekerülni a világ legjobb filmjei közé, március 19-én jelenik meg. A közkedvelt RTS második részének megjelenési dátuma még nem ismert, eddig csak 2013 elejét emlegettek, de a filmé alapján már tippelhetünk, hogy mikor fog kijönni.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward