COD: Jelentős innovációra számíthatunk

... állítja az Activision.

COD: Jelentős innovációra számíthatunk

Eric Hirshberg az Activision Publishingtől azt nyilatkozta, hogy a Call of Duty széria idei installációja esetében igazán jelentős innovációk vannak kilátásban. A nyilatkozatot egy befektetőknek tartott konferencián tette.

"Az alapján amit eddig láthattunk belőle, elmondhatom, hogy már most fantasztikusan néz ki és izgalmas újításokat hoz a franchise-ba (az új rész). Nem is lehetnék izgatottabb."

Hirshberg emellett elmondta, hogy a Call of Duty Elite szolgáltatás is szintet lép nemsokára, jön a 2.0-s verzió. "A gázon fogjuk tartani a lábunkat a Call of Duty Elite-tel. Bár elégedettek vagyunk a jelenlegi helyzettel, az a célunk vele, hogy még szórakoztatóbbá és magával ragadóbbá tegyük a COD élményt. Ezért az elkövetkező 60 napban új lehetőségeket implementálunk."

Az MW3 12%-os növekedést hozott az online játékosok számában az elmúlt egy év alatt, a Black Ops-hoz képest. Az Elite 7 millió regisztrált tagot számlál, akik közül másfél millióan prémium accountra is befizettek. A kiadó bevétele 2011-re $4.76 milliárdra nőtt a 2010-es $4.45 milliárdról. Bobby Kotick megdicsérte csapatát és büszke volt a várakozáson felüli teljesítményükre.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward