CoD: Black Ops 2 – az elcserélt lemezek esete

Néhány igencsak meglepett játékos beszámolt arról, hogy érdekes kakukktojást találtak a CoD dobozában.

CoD: Black Ops 2 – az elcserélt lemezek esete

A Call of Duty: Black Ops 2 PC-s verziójának néhány vásárlója igencsak meglepődött, amikor a dobozban lévő lemezeket megnézte. A kettes számú diszk ugyanis nem a Treyarch shooterét tartalmazta, hanem valami egészen mást – a BioWare sci-fi rpg-shooterének, a Mass Effectnek a második részét.

A meglepett játékosok a Call of Duty fórumán, Redditen és a Steam fórumokon is beszámoltak erről a felettébb érdekes jelenségről, amelynek következtében nem tudták felinstallálni a játékot. Azokat különösen boldoggá tette az anomália, akik az éjféli megjelenésre várva fagyoskodtak éjjel a hidegben, hogy hozzájussanak hőn szeretett sorozatuk következő darabjához.

Egyelőre nem tudni, ki lehet a felelős, de valószínű, hogy a gyártás közben történhetett valami furcsa baki. Az eset azért is érdekes, mert a két kiadó, a CoD sorozatot megjelentető Activision és a Mass Effect szériáról híres EA egymás riválisai. Az utóbbi időben ráadásul kiélesedett a konfliktus a két cég között annak kapcsán, hogy Call of Duty két fejlesztője Jason West és Vince Zampella otthagyta az Activisiont és most az EA-nak dolgozik, egy egyelőre még be nem jelentett játékon. Az elcserélt lemezek alapján a tippjeink: The CoD Effect, Mass Duty, esetleg Disc 2 Error.

Kapcsolódó cikkeink:

Modern Warfare: Activision - EA peres ügyek

Beszélnek az Activision elleni perről a kirúgott Infinity Ward-alapítók

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward