CM Storm Ceres-400: új mikrofonos fejhallgató, gamereknek

A Cooler Master kínálatába egy újabb minőségi mikrofonos headset jelent meg, amely kifejezetten a játékos társadalom tagjait veszi célba.

CM Storm Ceres-400: új mikrofonos fejhallgató, gamereknek

A CM Storm Ceres-400-as modell két darab, egyenként 40 milliméteres átmérővel rendelkező hangszóróval érkezik. A hangszórók előtt kényelmes, 90 milliméteres átmérőjű fülpárna is helyet kapott, amely nem csak a maximális kényelemről, hanem a külső zajok hatékony kizárásáról is gondoskodik. A fejhallgató 100 mW-os terhelhetőséggel és 32 ohomos impedanciával rendelkezik, érzékenysége pedig 108 dB +/- 4 dB. Utóbbi érték természetesen 1 kHz-es frekvencián értendő.

A termék 2,5 méter hosszú kábellel rendelkezik és 3,5 milliméteres Jack audió csatlakozó segítségével kapcsolódik gépünkhöz. A kívánt hangerő a vezetékre szerelt szabályzó segítségével könnyedén beállítható.

A flexibilis mikrofon, amely igény esetén kikapcsolható, zajszűrővel ellátva érkezik. A mikrofon a 100 Hz és 10 kHz közötti frekvenciatartományban dolgozik, jel/zaj aránya pedig 50 dB-es értéket képvisel. Az érzékenység ebben az esetben -38 dB +/- 3 dB, természetesen ugyancsak 1 kHz-en.

A két év garanciával forgalomba kerülő újdonság szeptember folyamán, azaz még ebben a hónapban az üzletek polcaira kerül. A Ceres-400 ajánlott végfelhasználói ára 35 euró.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward