Címezhető RGB LED világítást kapott a Kolink új számítógépháza

A Balance aRGB egy elég jól szellőző, jól felszerelt háznak ígérkezik, amiben sokféle igénynek megfelelő hardver kaphat helyet.

Címezhető RGB LED világítást kapott a Kolink új számítógépháza

A Kolink bemutatta Balance névre keresztelt számítógépházát, amely a ma oly divatos kétkamrás felépítést alkalmazza, teljesen feketében érkezik, bal oldallapján pedig egy edzett üvegből készült lapot is elhelyeztek. A letisztult dizájnnal rendelkező újdonság előlapján egy aRGB LED-ekből álló csík fut végig, valamint a ház hátulján is elhelyeztek némi aRGB LED alapú világítást, ám ez már egy 120 milliméteres átmérőjű ventilátor keretében kapott helyet.

Galéria megnyitása

A 425 milliméter magas, 210 milliméter széles és 470 milliméter mély Balance belsejében akár E-ATX formátumú alaplap is elfér, de a klasszikus ATX, Micro-ATX és Mini-ITX formátumú megoldásokat is fogadja. A 6,2 kilogrammos ház belsejében két fiók várja a 2,5/3,5 hüvelykes meghajtókat, de az alaplaptálcán is el lehet helyezni néhány adattárolót, szám szerint kettőt, de azok már csak 2,5 hüvelykesek lehetnek. A hét darab PCIe bővítőhellyel felvértezett házban maximum 370 milliméter hosszú bővítőkártya, illetve maximum 162 milliméter magas processzorhűtő fér el, a tápegység pedig egy külön kamrában helyezkedhet el, ATX formátumú lehet, ám maximális hosszát nem adták meg. Az viszont kiderült, hogy külön megvásárolható riser kártya segítségével akár vertikálisan is beszerelhető a videokártya, így az oldalablakon keresztül működés közben is megcsodálhatjuk fényeit – ha vannak.

Galéria megnyitása

A szellőzésről több ventilátor is gondoskodhat: az előlap mögött két darab 140 milliméteres vagy két darab 120 milliméteres, a tetőlap alatt két darab 120/140 milliméteres, a hátoldalon pedig egy darab 120 milliméteres, ami egyébként tartozék is. A folyadékhűtő rendszerek radiátorait is kényelmesen el lehet szállásolni a házban, ugyanis az előlap mögött akár 360 milliméteres, a tetőlap alatt akár 280 milliméteres, a hátlapon pedig akár 120 milliméteres hőleadó is elfér.

Galéria megnyitása

Az új ház előlapi portjai a tetőlapon találhatóak, ezek között két darab USB 2.0-s és egy USB 3.0-s Type-A port, valamint a szokásos audió csatlakozók találhatóak, de extraként egy RGB kapcsolót is elhelyeztek itt. A Kolink Balance aRGB várhatóan rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, ára 55 euró környékén helyezkedik el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap