Chroma Squad - a Knights of Pen and Paper alkotóitól

A Knights of Pen and Paper fejlesztőinek új játékában szuperhősöket alakító kaszkadőröket kell managelnünk.

Chroma Squad - a Knights of Pen and Paper alkotóitól

A nagysikerű Knights of Pen and Paper fejlesztője, a brazil Behold Studios új játéka a Chroma Squad lesz, amelyben egy csapat kaszkadőrt kell igazgatnunk, akik saját sentai tv stúdiót nyitnak hogy japán stílusú szuperhősös filmekben szerepelhessenek. A darab a 90-es évek Tokusatsu tv-sorozatai előtt (Power Rangers, Flashman, Changeman, Captain Planet and the Planeteers) tiszteleg.

Feladatunk a stúdió vezetése és ügyeinek igazgatása lesz: felszerelést kell vásárolnunk, színészeket kell alkalmaznunk, és közben, akárcsak a Knights of Pen and Paperben, itt is időnként össze fog keveredni a mese és a valóság. A játék rpg elemeket és körökre osztott csatarendszert is tartalmaz.

A darab elkészítésének finanszírozásához az alkotók Kickstarteren rendeztek gyűjtést, amely még nem ért véget, de máris sikeresnek bizonyult, elérték és túl is lépték az 55 000 dolláros célt és még 15 nap hátra van.

A Chroma Squad 2013 vége felé fog megjelenni PC-re, Macre és Linuxra, az iOS-es és Androidos verzió 2014 közepén várható. Ha lesz PS4-es és Xbox One-os változat, azok 2014 végén jelenhetnek meg. A darab Steam Greenlighton is fent van, lehet rá szavazni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward