CeBIT: különleges G.Skill memóriák

A G.Skill nemrégiben mutatta be Phoenix sorozatú SSD meghajtóit, amelyek a Corsair Force SSD családjának tagjaihoz hasonlóan szintén a SandForce SF-1200-as vezérlőjére támaszkodnak. A gyártó a CeBIT alkalmával számos új memória modulról is lerántotta a leplet, köztük egy olyan rendszert is bemutatott, amelybe 2500 MHz-en ketyegő DDR3-as memória modulok voltak jelen.

CeBIT: különleges G.Skill memóriák

A G.Skill nemrégiben mutatta be Phoenix sorozatú SSD meghajtóit, amelyek a Corsair Force SSD családjának tagjaihoz hasonlóan szintén a SandForce SF-1200-as vezérlőjére támaszkodnak. A gyártó a CeBIT alkalmával számos új memória modulról is lerántotta a leplet, köztük egy 2500 MHz-en ketyegő párossal.

A gyártó kétcsatornás memóriatámogatással rendelkező rendszerek számára készített különlegessége egyelőre nem kerül forgalomba, csak érdekességként állították ki a CeBIT-en felállított standon. A 2500 MHz-es órajelen ketyegő modulok egy P55-ös ASUS alaplapban kaptak helyet egy Intel Core i7-860-as Lynnfield processzor társaságában. A show keretein belül egy háromcsatornás memóriacsomag is bemutatkozott, amelyben hat darab modul volt jelen, ám ezek már "csak" 2000 MHz-es órajelen ketyegtek, viszont CL6-os időzítés alkalmazása mellett egy X58-as ASUS alaplapban. Ezeken kívül a gyártó egy alacsony időzítés mellett működő csomagot is bemutatott, amelyben 1600 MHz-es órajelen üzemelő egységek voltak jelen CL5-8-5-ös időzítéssel, ami igazi kuriózumnak minősül.

A vállalat minden nap más és más termékeket állít ki a standján, így ezúttal a 24 GB-os memória csomagokról sajnos nem sikerült fotókhoz jutni, de talán rövidesen erre is lehetőség lesz. Egyébként ugyanezen a standon mutatkoztak be a Phoenix SSD meghajtók is, amelyekről ma már beszámoltunk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward