Casual vizekre evez a Crytek

A veterán játékfejlesztő stúdió, akitől eddig csak AAA kategóriás címeket láthattuk, most először előrukkolt egy könnyedebb casual játékkal, melynek címe Fibble: Flick 'n' Roll.

Casual vizekre evez a Crytek

A veterán játékfejlesztő stúdió, akitől eddig csak AAA kategóriás címeket láthattuk, most először rukkolt elő egy könnyedebb casual játékkal, melynek címe Fibble: Flick 'n' Roll.

A Fibble egy iOS-es puzzle játék lesz, mely nem hagyja figyelmen kívül a fizika törvényeit. Egy cuki gömb alakú földönkívülit kell majd 30 pályán átsegítenetek, ha megveszitek a játékot iPhone-ra vagy iPad-ra.

Miniatűr hősünk kényszerleszállása egy kertvárosi lakásba vitte őt, de a lenti videóból magatok is hamar rájöhettek mindenre.

Cevat Yerli elmondta, hogy szeretné, ha a stúdió egy másik réteget is megszólítana a HC shooter játékosok mellett. "Az innováció, a móka és az egyedi élmény mindig is a Crytek játékok lényegét képezték. A Fibble: Flick 'n' Roll továbbviszi ezt a tradíciót és szélesebb rétegekkel ismerteti meg a Crytek magas fejlesztési sztenderjeit, melyek kiemelik játékait a tömegből."

 

A core játékosoknak persze nincs mitől tartaniuk, a Crytek a casual vonal mellett megtartotta eredeti profilját. Jelenleg is dolgoznak a Homefront 2-n a THQ-nak és van egy free-to-play FPS projektjük is a Warface. Igaz ezek mellett befigyel még egy Kinect akciójáték is, ez a Ryse.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward