Castlevania: LOS folytatás készül

A spanyol MercurySteam megerősítette, hogy csinálnak folytatást a Castlevania: Lord of Shadows-hoz, mi több, már el is kezdték a munkát.

Castlevania: LOS folytatás készül

A spanyol MercurySteam megerősítette, hogy csinálnak folytatást a Castlevania: Lord of Shadows-hoz, mi több, már el is kezdték a munkát. A hír egy spanyol rádióadón került bejelentésre, a játék zenéjének szerzője, Oscar Araujo volt a lelkes szónoka: "Ha szerettétek az első játékot, a második csak még látványosabb lesz." Eddig is tudtuk, hogy a Konami már dolgoztatja a MercurySteam-et egy másik nagyobb projekten, de akkor még csak találgattuk, hogy vajon miről is lehet szó.

A játékról (a most kijött első részről természetesen) hamarosan érkezik tesztünk is, de ha már nem bírjátok a várakozást, akkor előrebocsátjuk, hogy egész jól sikerült darab lett. A Konami egy kemény és agresszív folytatást várt a fejlesztőcsapattól, ami elmossa a széria elpuhult, az utóbbi időben már-már nőiessé vált imidzsét. A kiadó egyelőre nem nyilatkozott a második résszel kapcsolatosan, de ránézve a külföldi oldalak pontozásaira és kezdeti eladásokra, minden esély megvan rá, hogy zöld utat kapjon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward