Castlevania: Lords of Shadow 2 PC bejelentés

A Konami tudja mire vágytok, abbahagyhatjátok a lefekvés előtti imádkozást hozzájuk, mert a Castlevania: Lords of Shadow 2 PC-re is megjelenik. 

Castlevania: Lords of Shadow 2 PC bejelentés

A Konami tudja mire vágytok, abbahagyhatjátok a lefekvés előtti imádkozást hozzájuk, mert a Castlevania: Lords of Shadow 2 PC-re is megjelenik. A fejlesztés szimultán történik a PS3 és Xbox 360 verziókkal és jövőre érkezik.

"A Castlevania: Lords of Shadow sikeresen újraindította a franchise-t, mi pedig szeretnék továbblépni és túlszárnyalni a várakozásokat a folytatást illetően" - írta Dave Cox egy sajtóközleményben. "Ez a játék már egy sokkal nagyobb történetet mesél el, amely évszázadokon ível át. Ez egy olyan játék, mely a határokat feszegeti, bármilyen formátumról is legyen szó. A Castlevania: Lords of Shadow 2 gazdag keveréke az első osztályú harcnak, felfedezésnek és kiváló történetmesélésnek, amit ezúttal a PC játékosok is élvezhetnek."

Túl sok konkrétumot egyelőre még nem tudunk a játékról, az idén nyáron bejelentett játékról, de egy remekbe szabott CGI trailer már láttunk belőle. Az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy Drakulát kell majd alakítanunk és vissza kell nyernünk régi erőinket, miközben küzdünk, hogy megszabaduljunk halhatatlanságunk béklyóitól.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward