Castlevania film a Fűrész rendezőjétől

A Fűrész széria társ-alkotója, James Wan benevezett egy a Castlevania játékokon alapuló film megrendezésére. "Nagyon új vagyok ebben a projektben, szóval még csak az elején vagyunk a dolgoknak. Most próbálom kidolgozni, hogy mit és hogyan csináljak, de az már biztos, hogy a producereknek tetszik az alapelképzelésem." - nyilatkozta a Bloody Disgusting-nak.

Castlevania film a Fűrész rendezőjétől

A Fűrész széria társ-alkotója, James Wan benevezett egy, a Castlevania játékokon alapuló film megrendezésére. "Nagyon új vagyok ebben a projektben, szóval még csak az elején vagyunk a dolgoknak. Most próbálom kidolgozni, hogy mit és hogyan csináljak, de az már biztos, hogy a producereknek tetszik az alapelképzelésem." - nyilatkozta a Bloody Disgusting-nak.

"Egy íróval dolgozom a forgatókönyvön, hogy egy kis csavart rakjunk bele, és egy kicsit más legyen, mint az eddigi verziók. Ezen rajta lesz az én védjegyem, a Konami már nagyon izgatottan várja az eredményeket." Wan elmondta még, hogy nagyon tetszik neki, ahogy a Castlevania ötvözi a Drakula legendát és japán popkultúrát. "Erre a 'nyugat találkozása a kelettel' vonalra szeretném a film vizuális megjelenésének alapjait fektetni. Nagy várakozással állok neki ennek a lehetőségnek, hogy egy stilizált fantasy-akciófilmet csináljak, mely gótikus történeti vonallal és menő anime szerű karakterekkel lesz megáldva." - magyarázta.

"Ez alkalommal az ember hős pont olyan veszélyes és szexi lesz, mint a gonosz Vámpír. Ami pedig a legjobban vonzott a projekthez, az a fegyvere, egy 'Vámpírölő Korbács'."

Azt, hogy mikorra készül el a film, egyelőre még nem tudni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward