Camilla Luddington lesz Lara Croft

A brit Camilla Luddington lesz az új Lara Croft játékban a hősnő hangja és a teste a mo-cap jeleneteknél.

Camilla Luddington lesz Lara Croft

A brit Camilla Luddington lesz az új Lara Croft játékban a hősnő hangja és a teste a mo-cap jeleneteknél. A 29 éves színésznő játszott már David Duchovny oldalán a Californicationben mint Lizzie és benne lesz a True Blood tévésorozat ötödik évadjában is, mint Claudette. Az angolok ismerhetik őt Kate Middletonnak is, mivel ő volt a William & Kate tévéfilm sztárja is.

Luddington lesz az első színésznő, aki a mozgását is kölcsönzi Lara kisasszonynak, korábban Keeley Hawes és Minnie Driver csak a hangjukat adták.

 

A következő Tomb Raider játék igencsak karakánnak és sötétnek lett bélyegezve, az újraindításban Miss Croft mindössze 21 éves és addigi élete legrémisztőbb kalandját éli meg. Már most rengeteg vitatott pontja van, de a legtöbbet a lány megerőszakolásának megkísérlését bemutató jelenetet kérdőjelezték meg. A készítők szerint ez olyan érzéseket kelt majd a játékosokban, hogy meg akarják védeni a lányt. Ennyire még sosem mélyült el a kapcsolatunk Larával.

 

Akárhogy is legyen, ez az újraindítás legalább tényleg új színt és forradalmi váltást jelent a széria történetében, kíváncsian várjuk mi sül ki belőle.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward