Callpod Phoenix - a hordozható konferenciaközpont

A cég ezen újdonsága nem más, mint egy kicsi, USB-sen újratölthető kommunikációs központ, ami bármilyen, a felhasználók tetszése szerinti Bluetooth-os mobilt és/vagy Skype-hívást (USB) tud öt, szintén Bluetooth-os headset felé elosztani.

Callpod Phoenix - a hordozható konferenciaközpont

A cég ezen újdonsága nem más, mint egy kicsi, USB-sen újratölthető kommunikációs központ, ami bármilyen, a felhasználók tetszése szerinti Bluetooth-os mobilt és/vagy Skype-hívást tud öt, szintén Bluetooth-os headset között elosztani.

Kellemes és praktikus előnye - legalábbis a szintén a cég által kínált Dragon Headsetek együttes alkalmazása esetén (ezek láthatóak a képen is) - a push-to-talk funkció, aminek köszönhetően nem fog folyamatosan a fülünkbe zúgni a résztvevők légzése akkor is, ha épp nem beszélnek, így a konferencia közepette zavaratlanul intézhetjük egyéb feladatainkat is. Ez esetben (Dragon Headsettel) akár 100.000+ négyzetméteres hatótávot is garantálnak. (Ez körülbelül 150 méteres hatótávot jelent, ami kicsit soknak tűnik, de nekik legyen igazuk :) )

Az akkumulátor 10 óra folyamatos használatot bír el, és 4 óra alatt feltölthető. Maga a készülék -10 és +50°C között működőképes, viszonylag kicsi (64 x 121 x 13 mm) és könnyű (120g). Elsősorban ugyan ténylegesen "mobil" használatra tervezték inkább, semmint irodába, de a tulajdonságai természetesen alkalmassá teszik rá, hogy ott és úgy használhassa az ember, ahol csak akarja; kávéházaktól és éttermektől kezdve boltokon és kórházakon át bármilyen szabadidős tevékenységekig.

Az áráról egyelőre sajnos nincsen információ.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward