Call of Duty Mobile – Itt vannak a zombik is

A csalóknak annyira nem jött viszont ez jól.

Call of Duty Mobile – Itt vannak a zombik is

A mai napon egy nagyobb frissítés érkezett a rendkívül sikeres Call of Duty Mobile játékhoz, ami a Season 2 frissítésre hallgat.

Az egyik legfontosabb újítás, hogy a telefonos verziókba is megérkeztek a zombik, ráadásul két játékmóddal is. A Raid mód a klasszikus Call of Duty: World at Wars féle zombi pályát, a Shi no Numa-t hozza el számunkra. Itt a jól bevált pontgyűjtő rendszerrel lehet megvásárolni a fegyvereket, természetesen minél eredményesebbek vagyunk, annál jobbakat. Az ablakok barikádozása alap, és 8, illetve 12 menetes köröket játszhatunk, aminek a végén a főellenséggel is meg kell majd küzdenünk.

Az Endless Survival Mode pedig egy tradicionális zombi mód, ahol a lehető legtovább kell túlélned az előhalottak rohamait. A boss harc kivételével viszont mindent tud, amit a Raid is. Akik a legtovább életben maradnak, felkerülnek a ranglistára, magyarán a közösséggel versenyezhetünk a jobb eredményekért.

A másik nagy újítás, hogy bekerült a sokat kért kontroller támogatás. A Dualshock 4 és Xbox One vezérlők támogatottak, kivétel az első generációs PS4 kontrollerek. A menüt nem lehet majd egyik irányítóval se vezérelni, viszont ahhoz, hogy a játékban működjenek, a beállításokban meg kell keresni a gamepad bekapcsolási lehetőséget.

Sokakban felmerül a kérdés, hogyan lehet fair meccset játszani, ha valaki kontrollert használ a tapizós megoldásokkal szemben. Sehogy, éppen ezért aki kontrollerrel játszik, külön meccskeresőbe kerül és csak ugyanilyen játékosokkal dobja össze a rendszer. Ha valaki a csapatunkban nem használ ilyen vezérlőt, de más igen, akkor az egész csapat a kontrolleresekkel lesz összezárva. Az alap multiplayer is kapott új pályákat, új játékmódokat és új tartalmakat. A teljes változáslistát itt tekinthetitek meg.

Galéria megnyitása

Volt egy nagyobb banhullám is, emiatt rengeteg játékos panaszkodik fórumokon. A legtöbb kitiltást az emulátor használat miatt osztották ki, de természetesen az egér/billentyűzet is megtorlást érdemelt. A VPN használók szintén búcsúzhattak a profiljuktól, nem beszélve a csalókról, akik valamilyen programmal befolyásolták a játék működését.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap