Burnout Crash részletek

Mondjuk inkább azt, hogy infómorzsák. A még be nem jelentett Burnout Crash-ről igen keveset tudunk, így ezt a nulla közeli értéket nem volt nehéz megsokszorozni. Az új infókat az ausztrál besoroló bizottság oldalára felkerült anyag szolgáltatta.

Burnout Crash részletek

Mondjuk inkább azt, hogy infómorzsák. A még be nem jelentett Burnout Crash-ről igen keveset tudunk, így ezt a nulla közeli értéket nem volt nehéz megsokszorozni. Az új infókat az ausztrál besoroló bizottság oldalára felkerült anyag szolgáltatta (@Joystiq).

Az EA titokzatos multiplatform játékáról a következőket írták: "Egy akció-árkád stílusú játék, mely egy Crash City-nek keresztelt kitalált városban játszódik. A játék célja, hogy annyi kárt tégy a közlekedésben résztvevőkben és a körülvevő épületekben, amennyit csak tudsz, azáltal, hogy nekik mész kocsival."

A fent leírtak nagyjából passzolnak az eddigi Burnout játékokban lévő "Crash Mode"-ra, illetve a Paradise-ban levő "Showtime"-ra. Amennyiben a játék lényegét ez képes lefedni, akkor a Burnout Crash valószínűleg egy kisebb letölthető játék lesz. Egy biztos, nem lennék helyi lakos Crash Cityben, az ottaniak már nagyon frusztráltak lehetnek, ha a város nevébe is berakták, hogy "Crash".

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward