Budapesten nyit technológiai központot az Oxford University Press

Budapesten nyit technológiai központot az Oxford University Press

Az Oxfordi Egyetem kiadója, az Oxford University Press legújabb technológiai központját Budapesten nyitotta meg, ami nagyon jó hír lehet mindazoknak, akik az elkövetkező 12-18 hónapban csatlakozni szeretnének a kiadó csapatához. A tervek szerint a kiadó az említett időszakban 100 fős szakemberi gárdát szeretne létrehozni, amelynek tagjai egyebek mellett felhő alapú rendszerekkel, programozással és szoftverteszteléssel is foglalkoznának, így ezekre a területekre több képzett munkaerőt is fel fognak venni.

Galéria megnyitásaAz OUP az Oxfordi Egyetem részeként működik, termékei is szolgáltatásai 100-nál is több nyelven érhetőek el, méghozzá 200-nál is több országban. Remek példa erre a Headway nyelvkönyv-sorozat, amelyből a világ 127 országának 100 milliónál is több diákja tanulhatott meg angolul – ezeket a nyelvkönyveket természetesen hazánkban is használják.

A kiadó folyamatosan fejleszti a platformjait, valamint a mögöttük húzódó technológiákat is, ezért egyre több szerephez jut a digitális fejlesztői tudás is. Egyébként pont azért hozták létre a budapesti technológiai központot, mert ebben a térségben találták meg azon magasan képzett fejlesztők közösségét, akikből érdemes összeállítani a legújabb csapatot.

Az OUP a szakemberek toborzása mellett támogatja a Future: Hungary konferenciát is, ami az Egyesült Királyságban tanuló magyar fiatalokkal ismerteti meg a hazai munkaerőpiaci lehetőségeket, ezzel segítve őket abban, hogy Magyarországon építhessék szakmai karriekrjüket.

Az OUP technológiai igazgatója, Graham Dear elmondta:

„Más kiadókhoz hasonlóan az OUP is digitális átalakuláson megy át minden piacon, és tudjuk, milyen fontos, hogy befektessünk technológiai képességeinkbe. Ez azt jelenti, hogy meglévő technológiai csapataink mellé további tehetséges IT szakembereket kell toboroznunk. Új technológiai központunkat Magyarország erős STEM fókuszú oktatási rendszere és elismert technológiai közössége miatt építjük fel Budapesten. A központ a kiadó platformjainak és IT-infrastruktúrájának támogatásában és fejlesztésében vállal szerepet, hogy vevőinkkel és partnereinkkel együtt fejlődjünk az egyre inkább digitális világban.”

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap