Brutális túlórákkal dolgoznak a Fortnite-on

Az Epic máshogy nem tudja tartani a tempót, a munkatársak elképesztően túlterheltek.

Brutális túlórákkal dolgoznak a Fortnite-on

A Polygon egy új, megdöbbentő riportban derítette fel, hogy milyen kegyetlen túlórákat kénytelen elviselni az Epic csapata, hogy fenn tudják tartani a rendkívül népszerű Fortnite folyamatos frissítési ciklusát. A lap számos, név nélkül nyilatkozó belsős és külsős munkatársat kérdezett meg az ügyben, ami alapján elég negatív kép rajzolódik ki az Epicről.

Az Epic célja, hogy a Fortnite lendülete a folyamatos frissítéseknek köszönhetően megmaradjon, ez azonban komoly áldozatokkal jár. "Ha bekerült valami az egyik buildbe, és negatív reakciókat kapott, akkor azon azonnal változtatni kell, és mindenkit elvonnak attól a munkától, amit éppen csinál, és addig kell túlórázni, amíg a probléma meg nem oldódik. És ennek sosincs vége. Persze, ez jó a játékosok szempontjából, de nagy ára van" - mondja az egyik forrás. A nyilatkozó munkatársak szerint legalább 100 fő dolgozik átlagosan 70 órát hetente, de sokan eljuthatnak akár heti 100 óráig is.

"Ha például egy fegyver nem jól működik, akkor nem tehetjük meg azt, hogy egyszerűen letiltjuk, és a következő patch-csel javítjuk, hanem azonnal meg kell oldani, miközben már a jövő heti patch-en kell dolgoznunk. Egyszerűen brutális" - nyilatkozta egy másik alkalmazott. A nyilatkozók szerint, ahogy a Fortnite népszerűsége az eredeti nagy robbanás után elkezdett visszaesni, a marketinges csapat igyekszik mindent kitalálni, hogy ezt a trendet megfordítsák. És ezeket az ötleteket minél hamarabb meg kell valósítani, míg korábban akár egy hónapjuk is volt az újdonságok megtervezésére, most néha csak napok állnak rendelkezésre.

A nyilatkozók szerint ugyan a vezetőség azt hangoztatja, hogy a túlóra teljesen önkéntes, de volt már rá példa, hogy olyan kollégákat rúgtak ki lekésett határidők miatt, akik nem voltak hajlandók hétvégén dolgozni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap