Brutális power bankkal állt elő a Xiaomi

Az Mi Power Bank 3 képes lesz akár 10 alkalommal is feltölteni egy mai mobilt, és más eszközöket is lehet róla táplálni.

Brutális power bankkal állt elő a Xiaomi

A Xiaomi már hosszú évek óta fejleszt hordozható akkumulátorokat az okostelefonok mellé, és ezekre általában nagy is a kereslet, mert a cég ezen a téren is nagy hangsúlyt helyez a megfelelő ár-érték arány biztosítására. A vállalat kínálata széles, de általában 20 000 mAh-ig terjed, most viszont egy kövérebb megoldással ismerkedhetünk meg.

A Mi Power Bank 3 családon belül megjelent eszköznek a legfontosabb jellemvonása, hogy 30 ezer milliamperórás kapacitással rendelkezik. Ekkora akkupakkal a felhasználók már bátran elindulhatnak akár egy hetes túrázásra is, biztosan lesz elegendő energiaforrásuk. A Xiaomi elmondása alapján a közel 5000 mAh-s akkumulátorral szerelt Redmi K30 Pro vagy Mi 10 5G okostelefonokat nagyjából 4,5-szer lehet majd feltölteni az eszközzel, ha pedig egy új iPhone SE tulajdonos vásárolja az eszközt, akár 10,5 töltésre is lehetősége nyílik, mielőtt a hordozható telep kifogy a szuflából.

Galéria megnyitása

A 111 Wh-s egységről azt kell tudni, hogy a Xiaomi itt már egyáltalán nem egy eszköz töltésében gondolkodik. Egyszerre három készüléket is képes a szerkezet energiával ellátni. Rendelkezik a Mi Power Bank kettő normál méretű USB csatlakozóval, valamint egy C-típusúval is, melyeken keresztül tölteni képes a szerkezet. És van bementek szintén egy C-típusú USB, valamint még egy Micro-USB is, szóval mindenkire gondol a Xiaomi.

Galéria megnyitása

Kiváló sebességgel képes tölteni a Mi Power Bank 3, ugyanis 24 wattos teljesítményt támogat maximálisan kihasználva a C-típusú USB csatlakozó esetében, a hagyományos USB csatlakozónál pedig 18 wattot tud elérni, amennyiben azt a hozzá csatlakoztatott termék is lehetővé teszi. Kiszámolta a vállalat, hogy egy normál töltővel az iPhone 11-et 3 óra és 52 perc alatt lehet teljesen feltölteni, míg az újdonságnak ez csak 1 óra és 54 percbe telik.

A power bankot is maximum 24 wattal lehet tölteni, és mivel itt egy 30 ezer milliamperórás telepet kell „telepumpálni”, így meglehetősen hosszadalmas feladat lesz ez. Minimum 7,5 órával kell számolni, és 18 wattos töltésnél már a 10 órát is eléri a töltési idő – hagyományos adapterrel pedig 31 órát vesz ez a folyamat igénybe. A 30 000 mAh-s Mi Power Bank 3 többszintű védelemmel rendelkezik, nem lehet gond a túláramból, a túltöltésből és a rövidzárlatból sem.

Galéria megnyitása

Ahogy azt már megszokhattuk a Xiaomi power bankjainál, négy LED szolgáltat visszajelzést a töltöttségi szintről, és az oldalán van egy gomb, amivel ezt bármikor lehet ellenőrizni. Fontos. hogy van a készüléknek alacsony energiaátviteli módja is, ennek köszönhetően lehetőséget nyújt az olyan kütyüknek a töltésére is, mint a vezeték nélküli fülhallgatók és más viselhető kiegészítők, így okosórák, fitneszkarperecek.

Galéria megnyitása

A polikarbonátból és ABS műanyagból készült burkolat ellenáll majd a mindennapos megpróbáltatásoknak. Csak fehérben lehet majd ezt a terméket megkaparintani. Az izmos hordozható akku általában jól hangzik, de van ennek hátulütője is. A Xiaomi tervezői a 30 000 mAh-s eszközt úgy alakították ki, hogy a felülete nem nagyobb, mint egy átlagos okostelefonnak, 154,5 x 72,3 négyzetmilliméteres, viszont már 38,9 milliméter vastag az eszköz, és ami ennél is sokkal problémásabb lehet, hogy a tömege meghaladja a 600 grammot. Ráadásul repülőre sem szabad felvinni, ugyanis ott 20 000 mAh a maximálisan megengedett megoldás.

A Xiaomi Mi Power Bank 3 30 000 mAh annak ellenére, hogy nem egy hétköznapi hordozható akkumulátor, nem lesz túl drága sem. Június 18-án kezdődik a forgalmazása a terméknek, és 170 jüant kell érte leszurkolni, ami átszámítva kb. 7,5 ezer forintot jelent.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap