Bruce Lee az EA Sports UFC-ben

A harcművészetek legendája az EA Sports ketrecharcos játékában tér vissza. Többek szerint ő inspirálta a kevert harcművészeteket.

Bruce Lee az EA Sports UFC-ben

Az Electronic Arts gyakorlatilag történelmet ír azzal (legalábbis játéktörténelmet biztos), hogy Bruce Lee először lép be a ketrecbe az EA Sports UFC játékban. A sokszor a kevert harcművészetek atyjának is hívott legendát a játék többi harcosához hasonlóan rendkívül élethű módon modellezték le, és megkapott minden apró mozdulatot, jellegzetességet, amiről azonnal ráismernek majd a rajongók.

Bruce Lee-t rögtön kioldhatjuk majd egy előrendelői kóddal, de megszerezhetjük a játékban is, ha Pro nehézségi szinten végigvisszük a karriermódot. Az Electronic Arts ígérete szerint négy különböző súlycsoportban is bevethetjük majd, és megnézhetjük, mit tud kezdeni a jelenkor legendás MMA-harcosaival.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy visszahozhatom édesapámat a videojátékok világába." - nyilatkozta Shannon Lee, a legenda lánya, aki egyben édesapja jogutódja mindenféle üzleti tekintetben - így például a licenceléssel kapcsolatban is. Shannon egyébként rendkívül elégedett volt az EA Sports munkájával, szerinte teljesen sikerült elkapni az édesapját körüllengő "érzést".

"Felesleges vitatkozni róla, Bruce Lee egyértelműen a mai kevert harcművészetek atyja." - nyilatkozta Dana White, az egyik legsikeresebb ketrecharcos, és jelenleg az UFC elnöke, majd hozzátette: "Ő is tudta, hogy nem egyfajta stílus alkalmazása vezet a legjobb eredményre, hanem különböző stílusokat kell összeraknod ahhoz, hogy a legjobb lehess. Amikor 1993-ban megrendezték az első UFC meccset, kiderült, hogy igaza volt."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward