Bővíthető folyadékhűtő szett AMD Radeon VII videokártyához

A réz radiátorral és folyadékhűtő blokkal érkező szett akár egy második folyadékhűtő körrel is bővíthető.

Bővíthető folyadékhűtő szett AMD Radeon VII videokártyához

Az Alphacool jóvoltából egy újabb megoldással bővült a Radeon VII videokártyákat célzó kompakt folyadékhűtő szettek köre, ugyanis megjelent az Eiswolf GPX-Pro AIO Radeon VII M01 típusjelzéssel ellátott termék. Az új szett természetesen nem csak a GPU hűtéséről gondoskodik, hanem a VRM áramkört is lefedi, így teljes értékű megoldásként használhatjuk. Ráadásul a VRM részleg hűtéséről gondoskodó keretre extra ventilátort sem szereltek, így csak a 240 milliméteres hőleadón található két darab légkeverő, valamint a folyadékhűtő blokkba szerelt szivattyú zajonghat.

A GPU felületével érintkező folyadékhűtő blokk rézből készült és nikkelbevonatot is kapott, fedélzetére pedig egy szivattyú is került, ami nagyon halkan dolgozik, miközben keringeti a hűtőközeget, valamint az általa keltett rezgések mértéke is egészen minimális. A folyadékhűtő blokkot rögzítő keret a VRM áramkört is hűti, ehhez részben a blokk hűtőteljesítményét, részben pedig a környező légáramlást veszi igénybe. A hűtőtömbhöz jár egy hátlapi hűtőlemez is, ami segít a hűtés hatékonyságának javításában, ugyanakkor a videokártya megjelenését is különlegesebbé teszi. A videokártyára szerelhető hűtőszett 266 milliméter hosszú, 134 milliméter széles és 38 milliméter magas.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A folyadékhűtő blokk és a 240 milliméteres hőleadó radiátor között oldható kötés kapott helyet, hála az Alphacool speciális csatlakozó rendszerének, ami Eisbaer kompatibilissé teszi a terméket, vagyis könnyedén bővíthetjük a szettet egy processzorra való Eisbaer folyadékhűtővel is. A folyadékhűtő blokk ebben az esetben egyébként a NexXxos sorozatot erősíti, azaz nem alumíniumból, hanem rézből készült. A hőleadó egyébként 276 x 124 x 30 milliméteres mérettel bír, szellőztetéséről pedig két darab Eiswind 12 típusú ventilátor gondoskodik, amelyek 120 milliméteres méretben érkeznek, az 550 és 1700 RPM közötti fordulatszám-tartományon belül működnek, maximális légszállítási teljesítményük pedig 108 m3/h, amihez 29 dB(A) maximális zajszint társul.

Az Alphacool új kompakt folyadékhűtő szettje már elérhető kereskedelmi forgalomban, ára 189,95 euró.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap