Boszorkányfesztivál kezdődött Tamrielen

A Witches Festivallal megérkeztek a szezonális események a The Elder Scrolls Online-ba.

Boszorkányfesztivál kezdődött Tamrielen

Sok más MMO-tól eltérően a The Elder Scrolls Online eddig nem kínálta a műfaj képviselőinél szokásos, valódi ünnepekhez kötött játékbeli eseménysorozatokat. A most kezdődött Witches Festival megtörni látszik ezt a hagyományt, illetve annak hiányát, hiszen a halloweenes hatások nyilvánvalóak.

A fesztivál a tamrieli kalendárium Frostfall hónapjának 13. napján, azaz október 13-án indult. A mágia és a vallás csap itt össze, Tamriel vadonjainak titkos helyszínein démonológusok, idézők és egyéb vajákosok fognak kántálni, idézni és varázsolgatni, azzal a veszéllyel fenyegetve, hogy az általuk szabadon engedett lények évezredekig pusztítanak majd Tamriel földjén.

Ahogy az élőholtak és nyugtalan lelkek elhagyják ősi sírjaikat, nekünk, mint bátor kalandozóknak speciális feladatokat kell elvégeznünk, melyek rémisztő apróságokkal, szörnyű kincsekkel és csodás achievementekkel jutalmaznak meg. A kezdéshez a Crown Store-ból szerezhetünk egy ingyenes sípot, a Crow Callert, mellyel elindíthatjuk a kezdő küldetést. Ennek jutalma egy újabb síp (Witchmother’s Whistle), amivel megidézhetjük a minket két órára élőhalottá változtató Witchmother’s Cauldront. Bár az átalakulás ideiglenes, bármennyiszer megcsinálhatjuk a fesztivál ideje alatt, egészen november 1-ig.

Míg aktív rajtunk az élőhalott polymorph, a bossok megölésekor esélyünk van arra, hogy Plunder Skullokat, vagyis az eventhez kapcsolódó ládákat zsákmányoljunk. Ezek speciális, ünnepi tárgyakat tartalmaznak, például maszkokat, recepteket, a Hollowjack motif részeit és sok minden mást.

Az ünnepség végeztével a Witchmother’s Whistle nálunk marad, de varázsereje megszűnik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward